3 minutter og 3 touch tok det før Michael K. Urrang scoret i sitt comeback.

Etter 4 strake bortekamper mot sterk motstand, var det endelig klart for årets første kamp på eget gress. Dagens motstander var Furnes. Med Michael K. Urrang tilbake lå alt til rette for 3 poeng, “og slik vart det jaggu”

Kolbu/KK
2 0
Furnes

Målscorere:

Michael Urrang
Petter Tallerud Bakkelund

Laget:

Lars Møllerhagen – Tov Magne Dyste, Håvard Gramm Myhre, Emil Bakkelund, Øystein Nygård – Petter Tallerud Bakkelund (Lars Ødemark 75.), Pål Jørgen Slåttsveen (Ådne Skogsbakken 85.), Henrik Gramm Myhre – Simen Engelien (Sander Nøkleby Henriksen 90.), Michael Urrang, Sindre Haugli Pedersen (Kristian Bjørnerud 69.

Endelig tilbake på gressbane og på hjemmebane mot Furnes. Kampen  starter med mye duellspill og direkte fotball, men vi prøver fortsatt å spille ball når vi får mulighet for det. Vi får en kjempe start etter Michael Urrang får muligheten foran mål, han skuffet ikke på sin første mulighet, å satte første scoring etter kun 3 minutter spilt. Vi jager på flere scoringer i løpet av første omgang, men mangler siste delen på banen. Istedenfor å gå opp til 2-0 ledelse så får Furnes straffe etter 12 min spilt. Lars Møllerhagen tilbake i buret etter et lite skadeavbrekk, redder straffen. Som gjør at vi holder fortsatt på 1-0 ledelsen.

Her redder Lars Møllerhagen straffe, og er en sterk bidragsyter til at vi vinner 2-0.

Utover i første omgang så sitter spillet vårt mer, vi får utnyttet våre raske kanter og kommer til flere muligheter. Men vi får ikke satt inn scoringen. Vi gjør også noen små feil bakover i banen, men Furnes utnytter ikke disse mulighetene. Og dermed går vi inn med 1-0 ledelse i 1.omgang.

2.omgang så er blir vi enige om å stå høyt, vi ønsker å øke ledelsen og skaper store muligheter mot Furnes. Men det vil seg ikke helt foran mål. Furnes får noen dødballer, som de er farlige på. Men vi står godt i mot. Vi forsetter som i første omgang, å skape muligheter foran Furnes sitt mål, men nok en gang mangler vi den lille finpussen foran mål. Etter drøye 60 minutter spilt får vi innkast på Furnes sin halvdel, istedenfor å slå den inn i boksen. Får vi satt igang kort med Henrik G. Myhre, som spiller vegg med Sindre H. Pedersen. Henrik legger inn i boksen, og Petter T. Bakkelund header mesterlig inn i motsatt hjørne og vi går opp i 2-0 ledelse. Vi har flere store muligheter i 2.omgang på å gå opp til både 3-0 og 4-0, men kampen ender med en vel fortjent 2-0 ledelse. Vi holder buret rent for første gang i serien etter en glimrende jobb defensivt og en keeper som står godt i mål. Furnes skaper veldig lite mot oss og vi skaper en del gjennom hele kampen. En meget god kamp og godt med seier på årets første hjemmekamp.

NB.

Ådne Skogsbakken fikk sin debut i sort trøye, gratulerer.

Stian Hallingstad er tilbake for fullt i etter studier i Oslo, lykke til Stian.

Takk til supportere for god stemning og god støtte på tribunen. Vel møtt til bortekampen mot Flisa lørdag 15.00.

Ellers kan vi henvise til OA sporten for mer omtale av kampen med bilder.

https://www.oa.no/gamletrener-n-brukte-tre-touch-pa-a-score-i-sitt-comeback/s/5-35-875130