4-3 seier over Redalen i årets første treningskamp.

Endelig årets første treningskamp og vi skulle endelig få et lite avbrekk fra en tøff treningshverdag. Inngangen til kampen var at alle skulle få mest mulig spilletid og vi i trenerteamet gjorde det ikke enklere for gutta med at vi byttet ofte. Dette gjør at det er vanskelig å skape relasjoner, men synes gutta responderte bra på alle endringene.

Kolbu/KK
4 3
Redalen

Målscorere:

Stian Røhne Hallingstad
Sindre Haugli Pedersen
Lars Ødemark
Thore Viste Ulstein

Vi kommer helt greit i gang og etter litt stillingskrig de første minuttene så føler jeg at vi fører kampen. Produserer noen halvsjanser og dødballer. Gleder oss over at vi får til mye av det vi ønsker. Godt kombinasjons spill når vi er nøyaktige nok i pasningsspillet og vi har gode bevegelser i perioder. Et par mønsterangrep slik vi vil fremstå er beholdningen for oss når vi skriver januar måned. Går inn til pause med 3-1 ledelse og er egentlig greit fornøyd med denne omgangen. Vi brenner en straffe og er alene med keeper til Redalen ved et par ganger. Redalen scorer fra frispark fra 20 meter som først går i muren før samme mann kliner den stang inn utagbart for Pål Ringen. Kunne kanskje ha ledet mer, men totalt en godkjent omgang.

2.omg blir mer rotete kampbildet og vi sliter med roen i spillet og periodevist unøyaktig pasningsspill. Vi ser også i denne omgangen mye bra tendenser offensivt også tror jeg vi skal glemme de to målene vi slipper inn. Dette er mål vi normalt ikke slipper inn og tar det på kontoen for lite samhandling og kommunikasjon. Totalt sett en helt normal første treningskamp der vi heldigvis ser at vi er i rute kondisjonsmessig, også ser vi samtidig at vi ikke har trent på struktur i laget enda.

Vi er i bra rute kondisjonsmessig, strukturen skal prioriters utover

Beholdningen er at gutta viser glimtvis frem i noen angrep på hvordan vi vil spille og tar med os dette inn i den harde treningsperioden vi er inne i.

 Takker Redalen for god motstand og en myndig god dommer i Tommy Frydenlund for kampen!

Vi registrerte også i den sure vinden at mange av våre trofaste tilskuere hadde tatt turen, og der er vi privilegerte!