6-0 var forskjellen på topp og bunn i kveld

Fornøyde gutter etter kveldens 6-0 seier over Søndre-Land.

Fornøyde gutter etter kveldens 6-0 seier over Søndre-Land.

Fredag kveld var det igjen klart for en ny kamp mellom topp og bunn på tabellen i 4.divisjon. Gjestene fra Søndre-Land har riktig nok hevet seg den siste tiden, men skulle likevel være en grei oppgave for en gjeng sultne gutter på KM-jakt.

Strålende vær og en omtrent pervers gressmatte komponert av den eminente klippekongen, Lars Møllerhagen, la en perfekt ramme for at vi skulle befeste vår plassering på toppen av tabellen.

Vi kommer godt i gang denne kvelden, og det tar ikke veldig mange minuttene før Sindre hamrer inn vår første scoring i det han får stå helt alene på bakerste stolpe. Innlegget fra motsatt side er godt, og avslutningen klinisk i nærmeste hjørne.

Kveldens andre scoring er nok også kampens fineste, og kommer etter flott angrepsspill. Det starter vel faktisk helt tilbake med Stensrud på vår høyreback som via Marius vender videre ut til Øystein på venstresida. Her fra tres ballen inn i midten og på første touch gjennom til Sindre på kanten. Vi har pratet mye denne uka om at vi ofte blir litt tomme i boksen på egne innlegg, og at vi derfor oftere bør bruke 45 grader varianten lenger ut i boksen. Vi gjør nettopp dette denne gangen, og Henrik kommer i fullt firsprang fra sine sentrale midtbanerolle. Avslutningen er akkurat som den skal, utagbart for keeper og 2-0 til Kolbu/KK.

Tempoet daler noe i perioder av den første omgangen, og selv om vi scorer to flotte mål, er det ingen tvil om at vi har mer å gå på. Like før pause skal vi likevel få vårt tredje mål i kampen, og igjen er det Sindre som står for nettkjenning. Undertegnede hadde trolig et drypp akkurat i dette øyeblikket, det huskes hvert fall ikke hvordan denne scoringen kom. Kjenner jeg Sindre rett, var det helt sikkert en vakker scoring! Flott satt av unggutten der altså 🙂

14215441_10210811987082654_1523086_o

I pausen må Kleiven ut med en lei strekkskade, men forhåpentligvis blir ikke spissen satt ut av spill særlig lenge.

Vi scorer tre nye mål i den andre omgangen, men de siste 45 kan nok oppsummeres som forholdsvis rotete. Vi gjør en hel del bytter, men med en bred tropp og i tillegg et tett kampprogram i tiden som kommer er det godt å få hvilt litt bein.

To av scoringene i denne omgangen kommer på straffespark. Det første setter Fodstad kontrollert i målet, mens Sindre følger opp og setter den neste like greit midt i kassa.

Kveldens siste scoring er det nok en gang Henrik som står for med et glimrende hodestøt fra omkring straffemerket etter godt innlegg fra Stensrud.

Man har sjeldent 100% uttelling og fulltreff på en hver sjanse i en fotballkamp, og som vanlig både kunne og burde vi nok hatt et par scoringer til i denne kampen. Hadde det ikke vært for at klubbens banemannskap er så inni h******* flinke og redde for gressmatta på stadion, skulle spesielt undertegnede brukt begge hender til å grave en dyp dyp grav for å gjemme seg bort etter en grufull miss. Heldigvis har vi flere spillere som virkelig har funnet scoringsformen denne høsten, og det er svært gledelig å se!

14247568_10210811986122630_1996204414_o

Med 3-0 i hver omgang, ender dermed kveldens kamp med 6-0 til fulltid. En ny solid prestasjon selv om spillet varierer i perioder, men null baklengs og ikke en eneste sjanse imot er verdt å ta med seg videre!

Med all respekt for lag vi har møtt de siste serierundene, er dette lag som befinner seg helt i bunnen av tabellen. Fremover kommer det til å bli langt tøffere! Allerede i neste serierunde går vi en skikkelig test i møte, i det vi skal nedover til Hadeland og møte Lunner på bortebane. Vi har hyllet Lunner mang en gang denne høsten etter at de har tatt skalpen på både FK Toten og Domkirkeodden med overbevisende seire. Nå er det vår tur til å møte Lunner som har blitt en aldri så liten “joker” for lagene som kjemper om KM-tittelen. Vinninga går liksom litt opp i spinninga dersom vi ikke selv gjør jobben mot hadelendingene, og vi skal virkelig være skjerpet for å ta med oss 3 nye poeng hjem etter neste runde.

130+ publikummere på tribuna i dag var morro å se, vi takker og bukker for all støtte 🙂 Turen nedover til Lunner neste runde er ikke super lang, og vi håper mange også blir med å støtter oss der nede!

Av: Michael Urrang

Kveldens bestemann, Henrik, med velforjent ny hvit papirlapp. Redaksjonen gratulerer!

Kveldens bestemann, Henrik, med velforjent ny hvit papirlapp. Redaksjonen gratulerer!

14203002_10210811983162556_1320896654_o

14233589_10210811986802647_1690791647_o