85 deltok på årets fotballskole i strålende vær og baner

Lørdag og Søndag arrangerte vi årets fotballskole i regi av Tine for 20 gang på rad. Skolen ble utsatt fra juni til nå pga. Corona. Heldigvis lot det seg gjennomføre nå. Med 25 dyktige instrukrører og ett herlig hjelpemannskap ble dette en perfekt helg med fotballskole.

For  20 gang på rad  arrangerte vi Tine Fotballskole. Med hele 85 deltagere under perfekte forhold ble dette en fin helg for fotballskole. Vi skulle egentlig ha arrangert dette i slutten av juni, men pga Corona måtte vi vente til nå. Det var menge hensyn å ta i forbindelse med Covid-19, men dette ble løst på en utmerket måte, og alle koste seg i sommervarmen.

Her ser vi blide jenter og gutter fra de yngste klassene.

På søndag fikk vi besøk av vår gode nabo klubb i Vest, nemlig Raufoss IL Fotball. De kom med tre stykker. Vi takker Umar Malik, Thea Dalen og Karine Ørud som tok seg av våre eldste jenter. Tusen takk for hjelp og deres positive bidrag. Jentene sette stor pris på dere.

Uten mat og drikke duger helten ikke. Under strenge regler, ble all maten smurt på forhånd og pakket.

Noen situasjonsbilder.

Bilder fra de eldre gruppene

Fotballgolf og laser måling var også positive innslag.

Med sommervarme over 25 grader ble vannspredere satt ut, og ja de ble flittig benyttet.

 

Tilslutt var det utdeling av diplomer og is til alle.

 

Vi fikk også besøk av OA. Sporten. Bilder og omtale fra dem kan leses her. Tusen takk for at dere kom.

https://www.oa.no/28-bilder-fra-fotballskolen-til-kolbu-kk/g/5-35-1145817?access=granted

https://www.oa.no/hans-christian-har-kontroll-pa-det-meste-i-klubben-men-ikke-pa-overraskelsen-som-motte-ham-pa-fotballskolen/s/5-35-1145710

 

 

Vi vil rette en stor takk til alle som deltok og gjorde denne dagen til en perfekt opplevelse for alle som er glad i fotball.  Ingen nevnt ingen glemt.

Tusen takk for i år, og velkommen tilbake neste år.