kolbukk_2016

Aktivitetskalender og oppstart for A-laget

kolbukk_2016

Kaffekannene ble tømt rimelig fort før trening i minus 16 på Lena.

Onsdag ble det avholdt spillermøte for A-lagstroppen på Lena i forkant av treningsøkten som ble gjennomført i 16 effektive kuldegrader. En god mix av nye spennende og talentfulle unggutter i tospann med tidligere kjente men litt mindre talentfulle eldre karer var å finne i rommet 🙂 Om alt går som planlagt og tiden strekker til vil alle nye spillere bli presentert på våre nettsider i løpet av vinteren.

Når det angår onsdagens møte presenterte Trond kveldens agenda som handlet om trenerteamets filosofi og treningsplan for den kommende sesongen. I tillegg ble spillerne delt inn i mindre grupper som sammen fikk i oppgave å skrive ned sine mål og ambisjoner for årets 4.divisjon. Kort oppsummert handlet både trenernes og spillernes ønsker om å skape en humørfylt spillergruppe med mye treningsvilje og engasjement som vi dermed tror vil skape en god vinnerkultur. I motsetning til tidligere skal det i år å fokuseres på ballinnehav/possession; det skal trilles mye ball både på trening og i kamp. For å bli gode til dette må terpes, trening etter trening. Forholdene er tøffe nå i kulda, men vi er godt i gang og det kommer bare til å bli bedre!

Fredag er det igjen ny trening på Lena før Snertingdalen gjester oss til første treningskamp for året på lørdag. Det er meldt styggkaldt i dagene fremover, men vi håper kuldegradene er på vår side slik at kampen ikke behøver å avlyses. Siste rapporter om kamp, klokkeslett og resultater vil bli gitt på vår Facebookside.

Ved å klikke på lenken under får du opp A-lagets aktivitetskalender for denne vinteren. Her gis en oversikt over alle treninger og treningskamper før seriestarten. (Format er .xls og krever dermed Excel regneark).

KolbuKK-aktivitetsplan-2016