Back on Track med seier over Ridabu

Med tanke på diverse frafall grunnet ferie, elvefestivaler og karantene var det duket for nye ansikter inn i startellever. Denne lille bekymringen skulle derimot vise seg å være veldig unødvendig.

Ridabu
0 3
Kolbu/KK

Målscorere:

Sindre H. Pedersen x2
Lars Ødemark

Etter to kamper, et poeng og litt stang ut var det et revansjesugen Kolbu lag som tok turen til sagnomsuste Black River park. på motsatt banehalvdel sto Ridabu. Et lag som tross dårlig poengfangst tidvis har vist gode takter. vi visste at dette kom til å bli en tøff kamp. Med tanke på diverse frafall grunnet ferie, elvefestivaler og karantene var det duket for nye ansikter inn i startellever. Denne lille bekymringen skulle derimot vise seg å være veldig unødvendig.

i garderoben før kamp gikk vi igjennom kamp-planen og den gikk ut på at vi i dag skulle tilbake til trygghet med kula, kontrollere og la Ridabu løpe imellom. Dette sammen med et høyt press skulle vise seg å være en riktig medisin/inngang.

kampen starter litt rotete der vi prøver å spille ut men gir Ridabu noen unødvendige overgangsmuligheter. Etter hvert tar vi mer og mer over, vi vinner dueller og begynner å skape sjanser. Laget ligger tett og jobber godt sammen , avstander er riktige både i lengderetning og bredde. Etter 16 minutter får vi endelig hull på byllen der Sindre dribler av tre mann før han blir felt innenfor 16 meteren. En herlig prestasjon av Sindre der altså !! Sindre går selvsikkert frem og legger den kontrollert til side for keeper.
Vi fortsetter og produsere store sjanser, Tov og Lars Ødemark med de to største.

Etter 24 minutter får vi nok en straffe etter at en Ridabu spiller feller Englien som prøver å drible seg ut av 16 meteren mot hjørneflagget. klønete inngripen av nevnte Ridabu spiller og korrekt idømt. Sindre går frem og banker også denne i mål.
Vi holder trykket oppe ut omgangen og går inn med en meget fortjent 0-2 ledelse. Ridabu skaper noen halvfarligheter i denne omgangen pga noen unødvendige ballmiss men i dag er vi på og får avverget disse. Et delmål denne kampen var å holde nullen og dette gjenspeilet seg i duellspillet.

I pausen ble vi enige om å holde trykket oppe og gå ut å drepe kampen. Ridabu hadde tydeligvis en god pauseprat og gikk ut i etthundre. De første 15 er det faktisk Ridabu som er det førende laget uten at de skaper de helt store sjansene. Alle gutta jobber iherdig og vi kommer oss sakte men sikkert inn igjen i kampen. Vi klarer etter en rotete start å få kula ned og dermed ble det Ridabu som jaget ball. Vi har noen gigantiske sjanser i denne perioden og burde strengt tatt ha punktert kampen før Lokalkjendis Lars Ødemark får æren av å stange inn et fantastisk innlegg signert Simen Englien. Et fantastisk fint angrep og avslutning ca 75 min ut i kampen.

Etter 70 minutter gjør vi noen bytter og inn kommer Pål Johanstuen , Anders Kleiven og Einar Arnesen. Alle nevnte kommer inn og gjør en kjempejobb. Arnesen viser at han tross dårlig treningsgrunnlag holder et nivå over de aller fleste i vår divisjon , Kleiven kommer inn og skaper mye uro og sjanser og Johanstuen kommer inn og tar ansvar i den bakre firer. Kampen ebber så ut og vi vinner velfortjent 0-3 etter en meget godt gjennomført kamp. Ekstra gledelig denne dagen er at vi dag for første gang denne sesongen klarer å holde nullen. Dette bør gi selvtillit før vi tar imot Gran førstkommende fredag.

Vi må også takke våre fantastiske tilskuere som møtte mannsterke og utkonkurrerte alle Ridabu fans både på lyd og oppmøte 😊
Takker også Ridabu for kampen og ønsker dem lykke til videre i sesongen.
Er sikker på at mange lag kommer til å tape poeng her fremover