Bacon og tre poeng ble med hjem til Kolbu etter storseier på svenskegrensa

Med påsmurte baguetter fra Yttern pub og Muffins fra Harriet var det bare å sette seg på bussen og lade opp til kamp på Magnor Gress mot Eidskog. Supporterne fikk muligheten for en kjapp harryhandel, mens gutta kom nok noe tidlig fram til Magnor. Denne oppskriften funket meget bra for våre gutter, for når dommeren blåste av kampen stod det hele 7-0 på måltavla.

Eidskog
0 7
Kolbu/KK

Målscorere:

Thore Viste Ulstein 2
Sindre Haugli Pedersen 2
Tov Magne Dyste
Simen Engelien
Henrik G. Myhre

LAGET:

Lars Møllerhagen – Håvard Gramm Myhre, Tov Magne Dyste, Simen Stensrud, Emil Bakkelund, Kristian Omdahl Bjørnerud, Henrik Gramm Myhre, Stian Røhne Hallingstad, Thore Viste Ulstein, Sindre Haugli Pedersen, Simen Engelien, Øystein Nygård, Lars Ødermark.

Etter en skuffende bortekamp mot Sander sist uke hvor det kun endte med ett poeng, så var det en energisk gjeng som var klare for en ny bortekamp. Denne gangen var det Eidskog på Magnor gress som skulle ta imot våre gutter i svart. Kampen starter på samme måte som forrige bortekamp, vi slurver med ballen og gir fra ballen enkelt bort. Det gjør at Eidskog kontrer imot, men vi kommer oss på plass på riktig side å får avverget kontringen. Kampen fortsetter i samme spor, og Eidskog kommer til noen muligheter men blåser ballen langt over mål. Etter drøyt 20 minutter så kommer vi mer i gang med sånn vi ønsker å se ut, og får en kjempe mulighet ved Simen Engelien som får heade ballen inn på åpent mål. Men der Eidskog keeperen redder mesterlig å får hindret scoringen. Vi kommer til flere gode angrep, men får ikke inn scoringen. Men det ser mye bedre ut når vi angriper fremover.

Perfekt innlegg av Engelien og flott mål av Ulstein satte fart i gutta

Etter 33 minutter spilt så kommer vi ut på siden med Simen Engelien, han legger inn foran mål og der flyr Thore Ulstein opp i lufta å setter inn kampens første scoring. Vi så ikke oss tilbake etter den scoringen og fortsatte å jage etter flere scoringer. Kun 3 minutter senere så drar Henrik G. Myhre seg fri inn mot 16 meteren, etter en pasning fra Kristian Bjørnerud. Han dundrer ballen opp i vinkelen og vi går opp i 2-0. Eidskog setter i gang fra avsparket og slår ballen oppover. Vi vinner duellen å setter fart på halvdelen til Eidskog. Denne gangen utover siden med Sindre Haugli Pedersen, han legger inn til Thore Ulstein som flikker ballen på elegant vis i mål og vi er oppi 3-0 ledelse. 2 minutter før pause så er det flere som vil melde seg på scoringen listen, denne gangen er det Tov Magne Dyste som har tatt turen oppover, nok engang er det Sindre Haugli Pedersen som er nest sist på ballen og Tov Magne Dyste banker inn 4-0 scoringen for oss. Og vi går til pause med en 4-0 ledelse.

2.omgang starter litt som i 1.omgang, men med en bedre kontroll på kampen. Vi setter opp hverandre og kommer til flere gode muligheter. Vi mangler på den siste pasningen for å øke ledelsen, men er tålmodige og forsetter rulle opp flere gode angrep. Vi skaper også noen enorme muligheter, men får ikke helt godt treff på ballen for å sette inn flere scoringer. Eidskog sin største mulighet kommer utover i 2.omgang, Eidskog spilleren vinner duellen og header inn mot vårt mål. Men der står Lars Møllerhagen og plukker enkelt opp den ballen. Etter drøyt 70 minutter spilt, kommer Simen Engelien seg i gjennom. Han setter fart mot målet til Eidskog og blir felt av keeper. Dommeren dømmer straffe, og der får Sindre Haugli Pedersen muligheten til å sette inn sitt første får dagen. Han banker til å setter den høyt i hjørnet via tverrliggeren. 5-0 Kolbu/KK.

Sindre Haugli Pedersen er sulten på flere scoringer, får en ny mulighet hvor Simen Engelien spiller fri Sindre. Sindre skuffer ikke og setter inn sitt andre mål får dagen. Da står det 6-0 snaue 10 minutter før slutt. Kun 3 minutter senere så er det Sindre Haugli Pedersen som legger ballen inn på bakre, Simen Engelien får en ny mulighet på hodet og setter scoringen denne gangen. Kampen ender 7-0 etter en fantastisk opptreden av våre gutter, både fremover på banen og ikke minst bakover med full kontroll.

Nå er det Reinsvoll som er neste kamp, allerede lørdag 5.oktober på Reinsvoll sin gressbane.

Nå er det Reinsvoll som gjelder. Vi trenger DIN støtte.

Vi gleder oss! Tusen takk til våre fantastiske supportere som stiller opp og lager god stemning fra tribunen. Og nok engang er i klart overtall på tribunen. Stor takk også til Harriet Stensrud som ordnet baguetter på vei til kamp får våre gutter og fantastiske muffinser på vei tilbake.

Mvh Trenerteamet Kolbu/KK

På bussturen hjem var det Berit Engelien som vant overlegent dagens quiz.

Dagens beste spiller ble også kåret. Valget falt på Simen Engelien med 11 stemmer foran Tov Magne med 9. Simen mottok ett gavekort fra Toten Gjestegård for 2 personer. Vi gratulerer.

For mer referat fra kampen se denne link

https://www.oa.no/brakseier-til-kolbu-k-og-gran/s/5-35-964659