kolbu/kk vardal gjøvik

Behagelig seier i første kamp av Vinterserien

Første kamp i Vinterserien endte med en komfortabel 6-2 seier over gjestene fra Vardal.

Kolbu/KK
6 2
Vardal

Målscorere:

Pål Ødemark x2
Jarle Hakkebo x2
Simen Engelien
Simen Stensrud

Vi hadde med oss en god tropp til vinterens andre treningskamp mot Vardal. Selv om helgens motstander rykket opp fra 6.divisjon i fjorårssesongen, var det ingen tvil om at vi var store favoritter i forkant av denne første kampen i årets sesong av Vinterserien. For øvrig et herlig konsept fra arrangør Reinsvoll IF, og moro med et slikt friskt pust som Vinterserien som gir litt mer blest til treningskampene gjennom en lang og kald vinter!

Det blir få dype analyser av disse treningskampene fremover, til det bruker vi i trenerteamet heller tiden på å bli et enda bedre kollektiv. Kampen i dag vant vi til slutt fullt fortjent 6-2, og oppgjøret inneholdt både mye positivt, men også flere ting vi ønsker å bli bedre på frem mot seriestarten.

I banespill var vi i dag helt overlegne, og fikk litt som ventet styre det aller meste av det som skjedde ute på en fin kunstgressmatte på Vardal. Mye bra spill gjør at vi skaper flust med målsjanser, og uttellingen på 6 mål skal vi ikke klage på, selv om det så absolutt kunne vært flere. Våre målscorere var i dag Pål Ødemark x2, Simen Engelien, Simen Stensrud, og Jarle Hakkebo med 2 mål i sin debut for klubben.

Bakover glipper vi to ganger i dag, og viser dermed litt av den samme trenden som vi hadde i fjor. Enkelt forklart; vi slipper inn flere mål enn hva vi kan gjøre dersom vi skal være med helt i toppen. All kredit til Vardal som biter godt fra seg i gode perioder i dag, og som altså straffer oss defensivt to ganger. Likevel mener vi i trenerteamet at dette er to baklengs for mye, spesielt om vi tar divisjonsforskjellen med i regninga. Men så viser kalender fortsatt bare januar, og vi forventer naturligvis ikke at alt skal sitte allerede nå. Som alle andre har vi noe å jobbe med i ukene og månedene fremover, og den jobben skal vi ta!

Pluss i boken i dag til trioen Pål Ødemark, Pål Jørgen, og Henrik Stensrud som var av de som utmerket seg mest av våre egne i dag 🙂

Vi takker Vardal for god matching, og ønsker laget lykke til med sesongen i 5.divisjon – det kommer garantert til å gå bra!