Moelven - Kolbu/KK

Bittert tap på fotballens festdag

Moelven - Kolbu/KK

Den avgjørende frisparksituasjonen som førte til Moelvens mål. Bilde: RB.no

Moelven – Kolbu/KK 1-0

Vi gjennomfører to av sesongens desidert beste omganger borte mot Moelven, men belønningen er et frispark i fleisen og nok en gang null poeng. Fra dommeren blåser i gang første omgang tar vi umiddelbart tak i kampen, og med unntak av et par dødballer imot vil undertegnede påstå at vi har full kontroll hele kampen gjennom. Det var ikke videre enkelt å spille fotball på en regntugn og humpete gressmatte på Moelven denne dagen, likevel greier vi å komme oss til mange store sjanser via godt spill. Etter kun to minutter setter Sindre hjemmelagets keeper på prøve med et godt skudd i nærmeste hjørne fra sin høyrekant. Videre i omgangen har vi flere halvsjanser før Pål Johanstuen får en kjempesjanse like før hvilen, men Moelvens keeper gjør nok en gang en strålende redning.

I den andre omgangen fortsetter vi det gode spillet, og Thomas får kampens største sjanse i det han stjeler ballen fra hjemmelagets back ute ved linja og drar seg innover alene i feltet. En finte og vekk med keeperen, men ballen spretter rett og slett ikke vår vei om dagen og med litt melkesyre i beina sklir avslutning dessverre til side for mål. Ikke lenge etter Løkkens store sjanse har Sønsteby et godt frispark med svært lovende retning, men ballen treffer en av Moelvens menn i muren og går ut til corner.

Med 15 minutter igjen av kampen får en Moelvenspiller direkte rødt kort etter å ha spyttet i retning Sønsteby etter en duell. Riktig avgjørelse av dommeren, og ikke annet enn pinlig oppførsel fra hjemmelagets spiller. Med én mann mer på banen skulle man kanskje tro at vi omsider skulle klare å sette den viktige scoringen, men slik går det altså ikke. Moelven får et frispark på 25 meter og løfter ballen inn i boksen. Det som ser ut som en soleklar offside på hjemmelagets kaptein blir ikke vinket av fra linjedommer, og ballen daler inn i Toros lengste hjørne.

De siste minuttene av kampene har vi mye ball uten at vi makter å skape noen sjanser av betydning. Dommeren blåser til slutt av kampen og et utrolig surt tap er faktum. Tvilsom scoring eller ei, vi kan ikke annet enn å skylde på oss selv etter denne kampen. Sammenlignet med prestasjonen mot Lillehammer sist, gjør vi en svært god kamp, men vi evner rett og slett ikke å score mål om dagen. Det er nå 24 timer siden sluttsignalet gikk, men om vi hadde fortsatt kampen i alle disse timene hadde resultatet antakelig fremdeles vært 1-0 til Moelven. Om man ser bort i fra at vi sliter med å score mål for tiden, var lørdagens kamp et kjempesteg i riktig retning rent spillmessig. Med slikt spill og vilje i kampene fremover vil både scoringer og poeng komme, helt garantert!

Bøttevis med regn førte til en skikkelig krigekamp på Moelven stadion.

Bøttevis med regn førte til en skikkelig krigekamp på Moelven stadion.