Cup-eventyret lever etter seier 4-1 over Valdres FK

Alt lå til rette for avansement til 2. kvalifiseringsrunde i cupen mot Valdres Fk. Denne flotte lørdagen for fotball. Og ja, gutta tok vare på muligheten og sendte Valdres Fk. hjem over Tonsåsen med tap.

Kolbu/KK
4 1
Valdres FK

Målscorere:

Henrik G. Myhre 2
Homayun Mohammadi 1
Simen Engelien 1

Kampen starter helt fantastisk for vår del. Vi følger kampplanen som vi har jobbet med hele uka, og lykkes de første 30-35 minuttene. Vi får en tidlig scoring av Homayun etter en gjennombruddspasning fra Kristian. 2-0 kommer etter en bra prestasjon av Henrik G. Myhre. Med 2-0 får vi sjokkert Valdres som vi håpet på. Etter dette så får Valdres litt mer tid med ballen, og slipper til tider for enkelt i gjennom. De får en redusering før pause der vi blir litt passive. Valdres Fk. får også ett rødt kort rett før pause for gjenntatte ganger kjeftbruk på dommer.

Vi åpner 2.omg helt ok, men slipper Valdres veldig enkelt inn i kampen. I tillegg så blir vi litt tunge utover i 2.omgang, noe som gjør at vi får utfordringer defensivt og offensivt med å holde ballen i laget. Vi har keeper som har god kontroll på det som kommer i mot sammen med en bakre firer som gjør jobben. Vi setter inn Pål JOhanstuen og Sander Henriksen og dette gir oss mer kontroll. De kom inn med med friske bein og guts. Vi får stadig vekk farlig kontringer og vi får også en scoring ved Simen Engelien etter Valdres feilberegner ballen i boksen og han setter enkelt 3-1 scoringen. Etter det går «lufta» litt ut hos Valdres. Rett før slutt så snapper Henrik G. Myhre opp en ball etter et innkast, som han setter elegant i motsatt vinkel. Vi får roet inn en meget sterkt 4-1 seier mot Valdres. Takk til alle supportere for støtten!

For mer info og referat. Les ett gpdt og fyldig referat fra OA Sporten som er der det skjer.
https://www.oa.no/sport/kolbu-kk/fotball/captain-fantastic-herjet-da-valdres-raste-mot-dommeren/s/5-35-828978

Vi vil også gratulere våre andre lokale lag i 4 divisjon med avansement. Redalen slår Fk. Lillehammer og Fk. Toten slår Konnerud.

Umar & Trond