Et ungt Brumunddal 2 måtte reise hjem med 8-0 i sekken

Med hattrick av Sindre og Simen, og Thore med 2 mål, var standarden lagt. Lars holdt buret rent, sammen med et solid forsvar. Og ikke minst en midtbane som jobbet steinhardt. Ja, da måtte det bli storseier denne søndags ettermiddagen.

Kolbu/KK
8 0
Brumunddal 2

Målscorere:

Simen Engelien 3
Sindre Haugli Pedersn 3
Thore Viste Ulstein 2

Laget:
Lars Møllerhagen – Simen Stensrud (Emil Bakkelund 57.)- Tov Magne Dyste (Håvard Fredrikstad 77.), Håvard Gramm Myhre, Henrik Bjerkvoll Stensrud (Øystein Nygård 69.)  Stian Hallingstad (Fabian Løken Ringstad 70.), Pål Jørgen Slåttsveen, Kristian Omdahl Bjørnerud – Sindre Haugli Pedersen ( Lawko Ismael Ibrahim 77.),  Thore Viste Ulstein (Lars Ødemark 65.), Simen Engelien ( Mahammod Ganamo 87.)


Fornøyd mannskap etter 8-0 seieren

Mye som har skjedd rundt Kolbu/KK denne uka før kampen mot Brumunddal 2, hele 4 nye spillere i stallen. Bane som har blitt brukt mye tid på og tilrettelagt for våre gutter. Det skulle bare mangle at guttene leverte en god forestilling og det gjorde de også.

De utvalgte i angrepsrakka scoret alle 8 målene

Allerede etter 50 sekunder så kommer Thore Ulstein i gjennom og spiller fri Simen Engelien, og da står det plutselig 1-0 før supporterne har fått satt seg på tribunen. Etter 15 minutter spilt så legger Kristian Bjørnerud ballen til rette på corner, og slår fantastisk til Sindre Hauglig Pedersen som flyr i lufta, og setter inn 2-0 scoringen. Like etter på vinner Pål Jørgen ballen høyt i banen, spiller fri Thore Ulstein som for sette inn 3-0 scoringen etter kun 16 minutter spilt.


Godt å se Thore tilbake i sort drakt. Han takket for tilliten og scoret 2 mål.

Resten av omgangen så blir tempoet betydelige lavere enn det startet, vi slurver litt med ballen. Og det blir mye løping frem og tilbake, vi greier ikke helt å slå hull i forsvaret til unggutta til Brumunddal 2. Vi skaper noen halv sjanser, uten å få økt ledelsen. Rett før pause blir Simen Engelien spilt igjennom, han drar seg fint inn mot 16 meteren til motstanderen, og spiller til Thore Ulstein som får en enkel jobb ved å sette inn sitt dagens andre mål og 4-0 for oss. Det så ut som det skulle bli 4-0 til pause, men Simen Engelien har også lyst til å score flere mål, han vinner ballen høyt i banen og drar seg igjennom og setter inn 5-0 scoringen. Dette var også resultatet til pause.


Kristian Bjørnerud vant mange dueller og kriget meget bra – helt klart en av Kolbus beste.

Selv etter 5-0 ledelse inn til pause, så er vi enige om at tempoet må bli høyere og at vi skal ta det mer med ro når vi har ballen i laget. Det skulle vise seg at det ble en enda bedre omgangen, enn den første selv om det ble scoret færre mål. Vi rullerer opp flere gode angrep, og kun 4 minutt ut i 2 omgangen, får Sindre Haugli Pedersen gleden av å sette inn sitt andre mål for dagen, og vi går opp i 6-0 ledelse. Vi har en del ball i laget, og er tålmodige når vi skal angripe Dala, som ikke gir seg og forsetter å jobbe, men vi mangler litt presisjon på siste 1/3 del av banen og har nokså god kontroll bakover i banen.

Simen Engelien var en konstant trussel gjennom hele kampen.

Etter 76 minutter spilt får Sindre Haugli Pedersen æren av å sette sitt tredje mål for dagen, hattrick på Sindre Haugli Pedersen!

Lawko, Håvard og Mahammod får sin debut

Lawko Ismail og Håvard Fredrikstad entrer banen og får debyen sin i Kolbu/KK som kommer inn å gjør en god jobb. Etter 87 minutter spilt så er Simen Englien sulten på hattrick han også, og bruker farten sin godt inn mot 16 meteren til motstanderen, men blir felt, og vi får straffe. Simen Engelien tar straffen selv, og setter den iskaldt i hjørne. 8-0 til Kolbu/KK! Vi setter inn på en ny debutant, Mahammod Bunt Bakar som får noen minutter på tampen.


Med sine 3 mål samt godt spill ble Sindre kåret til dagens beste Kolbu/KK spiller.

Vi takker Brumunddal for kampen og ønsker de lykke til videre i sesongen.

Vi takker supportere for støtte og ser frem til neste hjemmekamp mot Gran. Merk av i kalenderen lørdag 24. August kl. 15.00.

STOR takk til de som ordner en vanvittig fin bane, og stor takk til  damene som ordner frukt for våre gutter.

Mvh,
Trenerteamet Kolbu/KK

Stor takk til OA og Knut Befring får fantastiske bilder.

Her kan dere også lese referatet fra OA Sporten
https://www.oa.no/thore-pa-sporet-igjen-etter-a-ha-kommet-hjem/s/5-35-935211