Fem strake for Kolbu/KK 2

Kolbu/KK 2 – Reinsvoll 7-3 (3-1)

Kolbu/KK 2 tok sin femte seier av fem mulige da Reinsvoll ble sendt hjem til Presteseter med 3-7 i sekken. Det tok bare tre minutter før vi tok ledelsen ved Olav Stenerud da han satte et flott frispark i mål via tverrliggeren. Da fant Reinsvolls kaptein og Kolbu/KK’s tidligere storspiller Marius Nordhagen ut at nok var nok og hinket av banen med et lettere granatsjokk over kvaliteten på sitt tidligere lag.

Vi hadde full kontroll til 25. minutter var spilt da vi rotet det til i forsvar og Reinsvoll utlignet. Men bare minuttet senere var vi i ledelsen igjen da Olav Stenerud var frampå igjen før samme mann fullførte sitt hat-trick fem minutter senere med en nydelig heading etter et minst like nydelig innlegg fra Lars Ødemark. Etter spill og sjanser burde vi ledet med enda mer til pause men vi skylder på at enkelte hadde stilt inn siktene feil på grunn av vinden på KK-plassen denne kvelden. Andre omgang startet svakt for vår del og Reinsvoll reduserte til 2-3 etter få minutter før vi igjen fikk orden på rekkene og Ove Søreng rolig satte inn 4-2 før Thomas Linnerud dunket inn 5-2 etter 62. minutter. Reinsvoll reduserte til 5-3 på et godt langskudd før Anders Kleiven satte spikeren i kista med to mål det siste kvarteret. Det første på et fantastisk langskudd fra ca 30 meter. Alt i alt en god kamp offensivt der vi fort kunne laget tosifret med mål men litt å jobbe med forsvarsmessig. Pluss for en god dommer i Tommy Frydenlund og som alltid en god gressmatte på KK. Et STORT pluss er at våre spisser Anders Kleiven og Olav Stenerud begge er oppe i tosifret antall scoringer etter bare fem kamper.

Olav Stenerud med nok et hat-trick

Olav Stenerud med nok et hat-trick

 

Kolbu/KK2’s lag: Lars Andrè Dysthe, Tov Dyste, Thomas Undli, Torbjørn Våga, Fabian Ringvold, Jøran Faråsengen, Pål Jørgen Slåtsveen, Lars Ødemark, Andreas Trønnes, Olav Stenerud, Anders Kleiven, Espen Bakkelund, Ove Søreng, Thomas Linnerud

Mål: Olav Stenerud 3, Ove Søreng, Thomas Linnerud, Anders Kleiven 2

Kolbu/KK 2’s beste: Olav Stenerud