Strålende start på høstsesongen i 4.divisjon

Med bunnsolide 25-1 i målforskjell på de to første seriekampene etter sommerpausen, har det meste gått på skinner for gutta i 4.divisjon.

Kolbu/KK
25 1
Landslag(ene)

Målscorere:

Fryktelig mange!

Vi begynte med obligatoriske mandag i uke 30 og det var en heltent gjeng som møtte opp. Gutta har tydeligvis hatt godt av noen uker ferie for nivået har vært veldig bra! Oppmøte har vært veldig bra og vi har terpet spesielt mye på det offensive spillet. Vi har hatt en tendens til å slite med å skape sjanser/omsette sjanser til mål, dette mot antatt svakere motstand. Vi har hatt fokus på akkurat dette i oppkjøringen i sommer og det virker som terpinga/fokuset på dette har hatt positiv effekt.

Når vi møter lavtliggende lag som Nordre Land og Søndre land er vi avhengige av mye bevegelser foran ballfører. Det er viktig at vi ikke blir statiske og det er kanskje spesielt viktig at vi tør å utfordre én mot én for å skape overtall. Fruktene av denne treningen fikk vi se i disse to kampene der det mot Nordre Land ble scoret hele 16 ganger og ni ganger mot Søndre Land. Defensivt har vi også vært solide med bare ett baklengs. Dette er ikke annet en imponerende uansett motstand. Vi føler at ting nå ser bedre ut og det hjelper også at vi nå har fått tilbake Pål Jørgen og Jarle fra langtidsskader.

Nå kommer det to langt tøffere kamper mot henholdsvis Gran og Toten. Gran ligger 3 poeng foran med dårligere målforskjell og Toten ligger på samme poengsum, men med dårligere målforskjell. Med andre ord, det er tett som hagl på tabellen! Disse kampene kommer til å definere mye av hvordan tabellen kommer til se ut etter endt sesong. Med seier over Gran kommer vi til å ta over 2.plassen, og det bør være en klar målsetning. Gran kommer fra et surt 2-4 tap hjemme mot et godt Raufosslag og er nok veldig sugne på å revansjere dette. Vi er derimot VELDIG klare for å revansjere det kjipe 2-1 tapet i våroppgjøret. Den gang hadde vi en sterkt redusert stall, og med flere tilbake fra skade skal dette være tre poeng. Vi håper på støtte fra ihuga kolbusupportere! Dere er vår 12 mann og blir som alltid en viktig bidragsyter for at vi skal prestere optimalt.

Ellers har det også skjedd litt på overgangsfronten etter sommeren. Noen har sikkert fått med seg litt, men en liten gladsak kommer på nett om ikke så alt for lenge 🙂

Merk: Alle bilder i artikkelen er lånt fra fotograf, Marius Helgå.