Fire nye spillere klare for oss

Vi styrker stallen med fire nye spillere. Vi ønsker Håvard Fredrikstad, Lawko Ismail, Thore Viste Ulstein og Mahammod Ganamo velkommen til oss.

LAWKO ISMAIL.
Lawko er 18 år gammel. han er en rask, sterk og ivrig back. Kan brukes på begge sider. Liker å være offensiv. Han  har spilt for Raufoss  og Fk Toten sine juniorlag.
HÅVARD FREDRIKSTAD
Håvard er 17 år gammel. Han har spilt omtrent hele karrieren i Raufoss, men signerte for Skreia i vår og rakk og spille 2 kamper for dem.  Han er hovedsakelig midtstopper, men  har også spilt mye høyreback.
MAHAMMOD GANAMO
Mahammod er 18 år kommer i fra Ethiopia, han spilte for Mosjøen IL.  sitt  junior og B-lag.  Liker seg best som spiss/Indreløper.
THORE VISTE ULSTEIN
Thore er kjent for oss fra før av. Spilte for oss i høstsesongen 2018, før han meldte overgang til FK. Toten foran denne sesongen. Thore ønsket seg tilbake til oss, noe vi setter stor pris på. Thore liker seg best som spiss og scoret mange mål for oss i 2018.
Dette sier Umar om guttene:
Lawko og Håvard er gutter jeg har hatt på Raufoss tidligere. Treningsvillige gutter og meget fine typer. Mahammod en ung spiller som har valgt å komme til oss etter å ha spilt for Mosjøen. Veldig treningsivrig gutt som vil bidra for oss i fremtiden. Thore Ulstein er en som vi kjenner godt på Østre Toten. Meget målfarlig spiller, som styrker laget vårt i høstsesongen. En gutt med godt humør som bidrar positivt inn i gjengen på Kolbu/KK