Patrick Nilsen og Thore Viste Ulstein

Flere spennende spillere klare for spill i Kolbu/KK

Siden sommerpausen har intet mindre enn tre nye ansikter entret garderoben på Kolbu. Her kommer en kort presentasjon av gutta som skal ikle seg den svarte Kolbudrakta i høst!

Våre trofaste supportere på tribunen har nok allerede rukket å notere seg navnet, Kristian Bjørnerud, unggutten som debuterte med scoring mot sine gamle lagkamerater i Søndre Land for kun få uker siden. I perioden etter denne kampen har også to nye spillere signert de nødvendige papirene for å bli Kolbu-spiller, og hele klubben er storfornøyd med å samtlige 3 gutter på plass! Under kommer en kort presentasjon av klubbens nye forsterkninger:

Kristian Bjørnerud

Alder:
22 år
Hjemsted / bosted:
Eina
Tidligere klubber:
Eina, Raufoss, Søndre Land.

Kristian er en anvendelig spiller som ifølge han selv har vært innom samtlige posisjoner på banen de siste årene, for uten om keeperplassen riktig nok! Hos oss vil Kristian primært bli drillet i en offensiv midtbanerolle, hvor han også trives best. Kristian har siden overgangen til Kolbu/KK vist en veldig ro med ball i beina, et god blikk og er således en spillende type som er glad i å oppsøke mye ball.

Patrick Furuseth Nilsen

Alder:
29 år
Hjemsted / bosted:
Raufoss, men bor på Gjøvik.
Tidligere klubber:
FK Gjøvik-Lyn, Redalen IL.

Patrick er en erfaren og dyktig keeper som de fleste fotballinteresserte i distriktet nok kjenner til fra før av. Han har flere sesonger bak seg i Gjøvik-Lyn, før turen gikk videre til spill for avdelingskollega Redalen før fjorårssesongen. En liten fun fact om «Pat» er at han faktisk var midtbanespiller frem til junioralder, men startet da altså først opp som keeper på dette aldersnivået. Det betyr naturlig nok at Patrick er en meget trygg og teknisk god keeper med ball i beina, egenskaper som alle dagens keepere bør ha mye av.

Med Patrick på plass i Kolbu, har vi faktisk hele 4 keepere i stallen som alle kjemper om å få vokte buret i 4.divisjon. Ikke umulig at dette antallet er en slags bredderekord i seg selv, men vi håper og tror denne knalltøffe konkurransen mellom keeperne i klubben gir hele laget noen ekstremt sultne og skjerpa burvoktere utover høsten!

Thore Viste Ulstein

Alder:
23 år
Hjemsted / bosted:
Vennesla, men bor på Kapp og studerer på NTNU Gjøvik.
Tidligere klubber:
Vindbjart, Randesund, Vigør, FK Gjøvik-Lyn

Thore er sistemann med svart Kolbu-blekk på overgangspapiret, og er såpass fersk at han faktisk først er spilleklar for Kolbu/KK fredag som kommer. For den oppmerksomme leser betyr det altså at Thore er høyaktuell til å bli med i kamptroppen mot FK Toten samme dag. Thore spilte hele fjorårssesongen for FK Gjøvik-Lyn i 3.divisjon, og har før den tid vært innom flere klubber på sørlandet hvor han opprinnelig er fra. Thore er en offensiv spiller som trives aller best som spiss eller i en tierrolle foran midtbanen. Sørlendingen har vist svært spennende takter på trening den siste uken, og målteften har allerede vist seg å være på plass!

Vi i Kolbu/KK ønsker både Kristian, Patrick og Thore velkommen til klubben, og gleder oss stort til å se samtlige i aksjon utover høsten! 🙂