Fortjent seier over Dokka Sport i 5.div

Det ble med en ny flott seier i 5.div da gutta møtte topplaget Dokka Sport til bortekamp tirsdag kveld.

Dokka Sport
2 4
Kolbu/KK 2

Målscorere:

Tov
Einar
Sundseth
Ove

5 divisjonslaget har åpnet bra med 6 poeng på de tre første kampene og denne tirsdagskvelden var det Dokka Sportsklubb som var kveldens motstander. Dokka har også åpnet sesongen bra under ledelse av ringreven Geir Heimdal, og vi forventet tøff motstand fra et av topplagene i avdelingen.

Etter en effektiv oppvarming pga flere forsinkelser (veiarbeid) var vi klare for dyst! Kampen starter nølende fra begge lag der vi prøver å spille fotball mot et lavtliggende Dokka. Dokka skaper noen halvfarligheter etter noen unødvendige balltap på midten men Dystebakken, Toro og Tov har god kontroll! Etter hvert som vi begynner å bli varme begynner vi å ta mere over banespillet. Det blir store rom å boltre seg i på midten da vi er kalde nok til å spille oss igjennom det første pressleddet. Vi begynner å skape en del sjanser og både Einar, Steinar, Lars Ø og Kleiven hadde sine sjanser. Vi fikk også gitt litt juling da Lars Ødemark regelrett høvlet ned Dokkas keeper i en het kamp om ballen. Noen burde si til Lars at man bør ha respekt for de som er eldre. Et meget fortjent gult kort etter 22 minutter der altså.

Vi får endelig hull på byllen etter en corner 26 min ut i kampen. Etter en godt slått corner faller nedfallsfrukten ned til Tov som banker ballen kontrollert i mål! En meget fortjent ledelse!! Einar Arnesen var som ventet en stadig trussel fra sin vingposisjon og han fikk vel dagens gavepakke fra Dokkas keeper. Einar tar ned utsparket til keeper, forserer og setter ballen sikkert i mål! Dette etter 35 spilte min. Begge backene til Dokka er nok småsvimle enda etter utallige turer i pølsebua.

Etter dette skjedde det egentlig ikke så mye før pause sett bort fra en volley fra Kleiven, som mest sannsynligvis må være årets reneste treff! I pausen ble vi enige om at vi skulle fortsette å styre spillet og gå for å punktere kampen. Vi gjør et bytte i pausen, Tor Martin ut og inn med «Frank the tank» Nyhuus. Dette til stor jubel fra våre herlige supportere! Frank kommer inn og gjør en meget god jobb. Skulle ikke tro at karen var over 50 – imponerende!!! Etter flere store sjanser der vi burde punktert er det mot spillets gang Dokka som etter en fin overgang reduserer til 1-2. Her begynte undertegnede å tenke på Fredagens a-kamp.. Heldigvis fortsetter vi å styre kampen og skaper store sjanser på løpende bånd.

Inn med Frank “The tank” Nyhuus til stor jubel fra våre herlige supportere!

Vi gjør etter hvert flere bytter og inn kommer undertegnede, Magnus og Evig unge Ove. Etter 79 spillte er det igjen Dokka som etter litt klabb og babb ute ved hjørneflagget kommer til innlegg og PANG 2-2. Dette igjen mot spillets gang. Det begynte å spre seg en viss frustrasjon men heldigvis fortsetter vi å trykke på. For å få litt mere trykk på Dokka kommer Dystebakken inn igjen etter å ha nettopp blitt byttet ut. Jeg sender meg selv opp på topp sammen med Kleiven. Vi får uttelling etter 2 minutter da undertegnede stusser nedfallsfrukt etter en duell inne i 16 meteren, 2-3 ledelse. Dette etter ca 90 spilte på kampuret. Vi legger om til vår vante 4-5-1 defensivt for å kontrollere inn til en meget fortjent seier. Noen vil sikkert kalle dette coaching i verdensklasse men det er ikke opp til meg å bedømme 🙂 Helt på tampen får også evig unge Ove et lykketreff fra 18 meter. Den går like-gjerne inn klin oppi krysset!

Vi takker Dokka for en underholdende kamp og ønsker de lykke til videre! Vil også takke våre fantastiske tilskuere som ikke bare stiller opp i Kretsligaen, men også reiser til Dokka en tirsdagskveld i juni for å se herlig 5.div fotball! Som sikkert nevnt før, dere er virkelig vår 12 mann!

Kampreferat og oppsummering av Dokka Sportsklubb finner du her ->

Referat av: Øyvind Sundseth