Fra Bristol Rovers til Kolbu/KK – spennende signering på plass!

kolbu-hayfield

Vi er veldig glade for å kunne presentere en ny og spennende tilvekst for Kolbufotballen den kommende sesongen. Matthew Hayfield er tidligere profesjonell fotballspiller i England med mange kamper bak seg for blant annet Bristol Rovers, Yeovil og Shrewsbury. Fra januar av vil Matthew bli å se på treningsfeltet til Kolbu der han sammen med resten av trenerteamet skal klargjøre spillergruppen frem mot en ny sesong!

Vi er både stolte og spente på det faktum at Matthew ønsker å ta del av Kolbu/KK sesongen 2017. Tanken bak det å involvere Matthew er først og fremst kun for å “bryte opp” i det vanlige treningsarbeidet én til to ganger i måneden og tilføre gruppen litt nye impulser. Disse øktene vil være temabaserte der Matthew selv står ansvarlig for alt innhold på feltet. Med sin bakgrunn som profesjonell fotballspiller i det tøffe engelske ligasystemet, er Matthew opptatt av å få utnyttet det fulle potensiale i et hvert lag gjennom god struktur og hurtig omstilling i alle spillets faser. Han karakteriserer gjerne seg selv som litt “old school”, og vi er helt sikre på at vår unge spillerstall vil nytte godt av noen erkebritiske treninger med høy temperatur og tempo.

Skadeforebyggende trening
Til vanlig jobber Matthew som kiropraktor på Gjøvik der han driver klinikken, 60 grader Nord Kiropraktikk. Matthew er i tillegg utdannet sportsterapeut, og Kolbu/KK vil gjennom en samarbeidsavtale med hans klinikk være sikret rask behandling for alle typer spillerskader som mot formodning skulle oppstå i løpet av en lang sesong. Hans bakgrunn som sportsterapeut vil vi også helt sikkert se igjen på treningsfeltet, der skadeforebyggende trening og øvelser vil være aktuelle temaer for noen av øktene.

Vi ønsker Matthew velkommen til klubben og avslutter med hans siste ord i det avtalen var i boks:

– OK guys, all I need now is a big and loud whistle!

hayfield2 hayfield1