Fra futsal-EM i Hviterussland til 3.div på Kolbu

Einar Arnesen (nr.1 fra venstre) er klar for Kolbu/KK til høsten.

Einar Arnesen (nr.1 fra venstre) er klar for 3.divisjon med Kolbu/KK til høsten. FOTO: Byavisa.no

Denne helgen, rettere sagt fredag kveld, ble en ny spiller introdusert for resten av spillergruppen på trening. Einar Arnesen er siste tilskudd i Kolbu/KK, og deltok på en lett økt med fotballtennis sammen med resten av laget. Einar er 25 år gammel og kommer opprinnelig fra Trondheim, men har nå bosatt seg på Kolbu sammen med sin kjæreste. Han har tidligere spilt flere sesonger i klubben Nardo, hvor han også debuterte i 2.divisjon så tidlig som i 2007. Einar foretrekker helst å spille på kanten, der han ryktes å være lynhurtig og samtidig som ha en flott høyrefot. Forhåpentligvis vil godfoten være med på å gi Kolbu/KK mange flotte scoringer når serien starter opp igjen i august.

Einar har også i flere år vært en svært ivrig futsalspiller på høyt nivå, og blant annet representert vårt landslag. Bilde i artikken er tatt i forbindelse med EM i Hviterussland 2012 der Arnesen og hans lagkompiser tok en 7.plass.

Vi ønsker Einar velkommen til klubben, og gleder oss til å se han i aksjon med den svarte Kolbudrakten resten av sesongen!