fotball kolbu

God start for Kolbu/KK 2

Gressmatta på KK var ikke fult så grønn denne mandagskvelden, men seier ble det!

Gressmatta på KK var kanskje ikke fult så grønn denne mandagskvelden, men seier ble det!

Kolbu/KK 2 – Solvoll/Trevann 5-1 (1-1)

Etter en jevn start på kampen tar Solvoll/Trevann ledelsen etter at en ellers god Lars Møllerhagen i Kolbu/KK-målet får et tilbakespill og med ballen i beina begynner å sjekke om gressmatta er godt nok klipt og blir taklet og bortelaget tar ledelsen. Dette får derimot Kolbu/KK 2 til å våkne av vinterdvalen og tar gradvis over kampen og vi utligner ved Andreas Trønnes’ corner som går via et Solvoll-hode og i mål. Lukter selvmål lang vei men i følge Andreas hadde den gått i mål uansett så det får vi under sterk tvil stole på. 1-1 holder seg til pause.

I 2. omgang tar vi fullstendig over og tar ledelsen ved vår bestemann Thomas Undli som header en corner rett i nota. Fem minutter etterpå viser Trønnes fram venstreslegga og scorer et vakkert mål fra 20-22 meters hold. Like etter der igjen klarer Øystein Nygård å bomme på åpent mål fra èn meters hold, i følge Øystein pga at ballen spratt…noe han forsåvidt burde visst at fotballer ofte gjør. Men Øystein er ikke en som gir opp og etter et veldig bra angrep legger han inn til Anders Kleiven som scorer sikkert for deretter å sette punktum med en scoring fra spiss vinkel som går via keeper og i mål.

Alt i alt en godkjent kamp der man ser at godt trente fotballspillere vinner kamper i 5. divisjon mens vi har mye å gå på når det gjelder det spillemessige.

Kolbu/KK 2’s lag: Lars Møllerhagen, Tor Martin Stensrud, Torbjørn Våga, Thomas Undli, Lars Ødemark, Jørgen Hoel Røli, Jøran Faråsengen, Thomas Linnerud, Morten Blien, Andreas Trønnes, Anders Kleiven, Ove Søreng, Pål Jørgen Slåtsveen, Øystein Nygård, Fabian Ringvold

Mål: Andreas Trønnes 2, Thomas Undli, Anders Kleiven, Øystein Nygård

Kolbu/KK 2’s beste: Thomas Undli