God stemning på 3v3 turneringen for yngres i helgen

Mye folk og strålende sol da det ble arrangert 3v3 turnering for seksåringer på Kolbuplassen lørdag.

Lørdag 17. juni var det klart for 3. runde for årets seksåringer. Disse spiller i motsetning til de andre aldersbestemte lagene sine serierunder samlet på et sted i løpet av seks kvelder/helgedager i løpet av sesongen.

Kolbu/KK var satt opp av kretsen som arrangør denne dagen, og var forberedt på å ta imot 34 lag med totalt ca. 150 håpefulle fotballspillere.

Med strålende sol og under ett døgn siden vi fikk bekreftet vår fotballdominans i kommunen stilte mange frivillige opp for å gi egne, men ikke minst tilreisende lag fra nabokommunene et knirkefritt arrangement.

Det ble spilt 3’er fotball i fire ballbinger, der åtte unge dommere fra egen klubb sørget for gjennomføringen av kampene, godt hjulpet av en folkelig speaker.

Vårt anslag er at det var ca. 500 personer innom Kolbuplassen denne dagen, og det har ikke manglet på positive tilbakemeldinger etter helgen.

«På Kolbu får dere det til! Dette er den beste 3v3 turneringa vi har vært på, baneoppsett, kiosker, dommere, parkering og speaker. Dette burde være malen for hvordan det skal gjøres.»
– forelder Kapp

Vi ønsker å takke alle frivillige som stilte opp og bidrog til at dette ble en kjempefin turnering for alle involverte. En spesiell takk til foreldregruppa til vår klubbs 6-åringer som viste en utrolig positiv holdning.

Til slutt vil vi minne om Fotballskolen som finner sted til helgen. Det er fortsatt ledige plasser igjen, og både ledere samt våre A-lagsspillere gleder seg stort til å ta i mot unge håpefulle fotballspillere! Ler mer om fotballskolen og påmelding her ->

Hilsen,
Styret