Mange mål og mye fotballglede på Reinsvollturneringa

Kolbu/KK var godt representert på Reinsvollturneringa der man stilte med hele 12 lag, og ble da også den klubben med flest lag på Reinsvoll denne torsdagskvelden.

Seksåringene fikk sin første smak på turneringslivet og stilte med to lag i 3 mot 3. Vi klarte også å stille fire rene jentelag, noe som er to mer enn i seriespill. Dette ble tatt godt imot av jentene som for første gang spilte med og mot bare jenter. Håper dette er starten på noe vi kan bygge videre på rundt jentefotballen i klubben.

Totalt spilte våre lag 36 kamper i løpet av tre timer en torsdagskveld. Dette endte med 16 seire, 5 uavgjort og 13 tap. I disse kampene scoret Kolbu/KK 82 mål, 6-åringene stod for hele 39 av dem i løpet av 6 kamper!

Vi takker spillere, foreldre, trenere og oppmenn for meget god innsats og gleder oss til neste turnering med enda flere Kolbu/KK lag på Fåberg 18.-20. august.

Vil også takke Reinsvoll IF for en meget godt gjennomført turnering, vi kommer tilbake! En spesiell takk også til værgudene som sørget for oppholdsvær disse timene turneringen varte 🙂