Håvard G. Myhre tok med seg to priser hjem etter årets fotballavslutning.

I tradisjons tro hadde seniorfotballen en feiende avslutning av årets sesong. Vi takket sponsorer for støtten, delte ut påskjønnelser og priser. Underholdningen fikset vi selv da karaoke ble meget populært etterhvert…..

Årets fotballavslutning ble gjennomført for spillere, sponsorer, støtteapparat samt supportere på Kolbu – Hytta lørdag, 19. oktober. Det ble delt ut påskjønnelser og en mengde priser etter årets sesong. Det ble delt ut noen formelle priser, men det ble også delt ut en del uformelle priser. Under kan du se hvem som vant våre mest formelle priser for 2019-sesongen.

Årets spiller:              Håvard G. Myhre

Framgangsprisen:   Lars Møllerhagen

Spillerens spiller:    Håvard G. Myhre

Årets Øyeblikk:        Simen Engelien (2-0 scoring i hjemmekampen mot FK Toten)

Årets innhopp:         Øystein Nygård (Hjemmekampen mot Flisa)

Årets supporter:      Gudmund Nygård

Årets spiller ble valgt ut av trenerteamet og der falt valget på Håvard Myhre. Han stakk også av med den prestisjetunge prisen, spillernes spiller, foran henholdsvis Tov og Sindre. Lars Møllerhagen har vist god framgang gjennom hele året, og ble for den prestasjonen tildelt framgangsprisen. Ellers stakk også to blad Nygård av med prisene for årets innhopp og årets supporter. Prisen for årets øyeblikk gikk til Simen Engelien,  for hans fantastiske stupheading i hjemmekampen mot FK Toten. Det ble også delt ut en del uformelle priser og blant disse var årets lemen navn nevnes ikke.

Vi hadde en fin kveld for alle våre støttespillere på Kolbu-plassen. Det ble servert god gryterett fra Toten Catering, og alle sammen hadde det gøy i sosialt lag. Utover kvelden ble det god stemning med karaoke som fin underholdning. Karaoke innslagene var nok mer av terningkast 1 til 3. Men som Nils Arne eggen sa det så fint for en tid tilbake…    “Dem prøvd”

 

Vi i styret takker ALLE for sesongen 2019, vi er allerede godt i gang med planleggingen for neste sesong. VI TALAS.

 

Håvard G. Myhre ble kveldens mann med to priser. Årets spiller og spillerens spiller.

Lars fikk framgangsprisen.

Frode, Lars, Kåre, Jan Harald og Tor Martin ble hyllet for deres gode hjelp gjennom sesongen.

Harriet og Iren ble også hyllet for deres fantastiske innsats gjennom 2019-sesongen.

Våre to fantastiske oppmenn, Vidar og Terje, ble også takket for deres gode jobb gjennom året.