“Høvlet” over Flisa

En liten, men topp motivert tropp tok buss til Flisa sammen med 15 trofaste supportere lørdag. Og for en herlig dag det ble. Flisa ble regelrett “høvlet” over.

Flisa
0 7
Kolbu/KK

Målscorere:

Simen Engelien 3
Sindre H. Pedersen 2
Emil Bakkelund
Ett selvmål

Laget:

Lars Møllerhagen, Tov M. Dyste, Håvard G. Myhre, Emil Bakkelund, Øystein Nygård,  Ådne Skogsbakken, Henrik G. Myhre, Kristian Bjørnerud, Simen Engelien, Lars Ødemark, Sindre H. Pedersen. Inn får Henrik etter 75 min. Stian R. Hallingstad. Inn for Lars Ødemark etter 83 min. Tor MArtin Stensrud

Kampen mot Flisa er en kamp hvor alt fungerer. Det vi har jobbet med på trening og det vi blir enige om før kamp, alt går vår vei. Vi starter presset vårt høyt og starter fra minutt en på å stå fram godt defensivt. I tillegg spiller vi fotball og utnytter de rommene vi får tilgjengelig. Det tar allikevel 14 minutter før kampens første scoring kommer, og den kommer etter en godt slått corner av Henrik Myhre, som finner Sindre H. Pedersen på bakre stolpe som header inn 1-0 på flott vis. Etter 22 minutt spilt får vi en ny corner, ballen blir spilt ut fra Flisa sin boks, vi kommer først på den. Får spilt den ut på siden, og får slått ballen tilbake i boksen. Hvor Emil Bakkelund har lurt seg inn på bakre å setter enkelt inn 2-0. Vi forsetter å skape sjanser på sjanser, Flisa får lite tid med ball. Men skaper noe farligheter på dødballer. Istedenfor at Flisa får muligheten til å redusere, får Lars Ødemark tak i ballen og sender den videre til Simen Engelien som setter inn 3-0 etter 36 minutter spilt.

Når Simen Engelien endelig putter , da scorer han like godt 3.

Vi var ikke helt ferdig der før dommeren skulle blåse av til pause, samme duo som var involvert i 3-0 scoringen, er også det på 4-0. Lars Ødemark slår igjennom til Simen Engelien i bakrom, som har null problem å score sitt andre mål for dagen. 4-0 til pause, etter en meget god og effektiv omgang fra oss.

I 2.omgang lar vi Flisa ha mer ball på egen halvdel, men samtidig er vi enige om å gå får 5-0 og ikke la Flisa komme inn i kampen. Vi ligger godt sammen defensivt som en enhet, som gjør at Flisa aldri blir farlig foran vårt mål som Lars Møllerhagen sammen med vår bakre firer har bestemt seg for at nullen skal holdes i dagens kamp. Etter 65 minutter spilt slår Kristian i gjennom Simen Engelien i bakrom som løper fra forsvaret til Flisa og setter sitt dagens tredje scoring! Flisa gir opp etter den femte scoringen, men vi jobber fortsatt godt og kun 4 minutter senere så får Sindre H. Pedersen ny mulighet og setter inn 6-0.

Vi forsetter de siste 20 minuttene med mye løping og innsats fra samtlige, og tetter godt igjen som gjør at Flisa ikke skaper noen muligheter. 10 minutter før slutt så stusser Håvard en corner fra Lars Ødemark, som sist er borti en Flisa spiller før den går i mål. Kampen ender 7-0, en meget god kamp både defensivt og offensivt.

Stor takk til alle supportere som blir med på en lang tur til Flisa og støtter laget frem til en ny seier!