Jarle Andrè Hakkebo klar for Kolbu/KK

Spissen som i år har bøttet inn scoringer for Kapp i 6.divisjon, vil bli en solid tilvekst for Kolbu/KK den kommende sesongen!

Jarle er opprinnelig fra Smøla i Møre og Romsdal, men har ganske så nylig slått seg til ro på Kapp sammen med sin kjæreste og jobb i politiet.

Allerede som 14-åring debuterte Jarle for A-laget til Ole Gunnar Solskjærs barndomsklubb, Clausenengen. For de som kjenner til historien inngikk nettopp Clausenengen og Kristiansund Fotballklubb en samarbeidsavtale tilbake i 2003, og Jarle fikk her med seg et par sesonger for Kristiansund FK i 2.divisjon.

Siden den gang har spissen vært innom ulike klubber som Meløy i Bodø, Smøla og nå til slutt Kapp hvor han altså spilte inneværende sesong.

Jarle hadde sin første trening sammen med deler av laget inne i hallen på ØTIP tirsdag kveld der 12 spillere hadde møtt opp for litt frivillig futsal-lek. Frem til nyåret er det nemlig ferie og fotballfri for Kolbu/KKs spillere etter en lang sesong, men alle som ønsker er velkomne for herlig innefotball tirsdager 21:00 på ØTIP Lena. Interesse kan meldes til trenerne Sundseth (91542892) eller Urrang (95908065).

Vi er svært fornøyd med å ha sikret oss Jarle som spiller for Kolbu/KK neste sesong. Etter et par råfrekke touch og avslutninger med innesko på beina i går kveld, føler vi oss allerede overbevist om at spissen vil levere mye moro på stadion i 2018!

Velkommen til klubben, Jarle!