Kick Off 2019 gjennomført

Årets kickoff ble i tradisjonstro arrangert på Ytter`n i Kolbu. Vi takket sponsorer for støtten. Trenerteamet snakket om oppkjøring foran sesongen. Etter dette var det spillerpresentasjon og ikke minst kapteins tale.

Som sagt ble det i tradisjons tro arrangert Kick off på Ytter’n. I utgangspunktet skulle dette være etter treningskampen mot Raufoss. Som alle nå sikkert husker vart det FK. Toten i stedet i siste kvalifiserings kamp til NM. Så på en måte visste vi at enten ble dette “himmel” eller en noe mer dempet kick off.
Det ble det siste.

Vi startet opp med servering av pizza til alle de fremmøtte. Etter dette presenterte styret alle sine sponsorer og takket for støtten.

Deretter snakket Umar, Trond og Jon Harald om sesongoppkjøringen og veien videre. Etter dette var det spillerpresentasjon, der alle spillerne fikk konkrete tilbakemeldinger og velfortjent positiv omtale. Til slutt på det offisielle programmet sto kapteins tale. Henrik G. Myhre hadde talen klar og med seg hadde han en selvutnevnt Emil Bakkelund ved sin side. Dette ble en frittalende og god tale der det ikke ble spart på noe.

Ellers gikk kvelden med til god fotballprat og vi ser alle fram til seriestarten.

Styret takker alle for frammøtet.