Kjedelig start på helgen

Spøkelset fra Toten slår til igjen

FK Toten
5 2
Kolbu/KK

Målscorere:

Sindre

Nygård

Vi fikk forespørsel fra Toten om vi kunne steppe inn for Storhamar som måtte trekke seg. Vi takket selvsagt ja til dette fordi kamper er den beste treningen.

Vi møtte denne fredagen et heltent Toten som tydeligvis hadde truffet godt på inngangen til kampen. De sto høyt og presset frem feil på feil fra våre ellers så sikre ballspillere.

Denne kvelden var det lite som stemte for et Kolbu lag som de tre siste kampene har prestert veldig bra, med imponerende resultater mot på papiret bedre motstand.

1 omg starter med et høyt Toten press som vi prøver å spille oss igjennom uten videre hell. Vi klarer ikke denne kvelden å treffe på pasninger som vi gjør tre dager i uka ellers.

De gangene vi faktisk er rolige/presise nok og igjen får spilt oss igjennom det offensive presset til Toten har vi plutselig et kjempe-rom å boltre oss i. Dessverre for oss er det igjen alt for upresist også på den siste tredje-delen. Vi gjør konsekvent feil valg når det gjelder pasningvalg og vi bli istedet straffet av et aggressivt og godt Toten lag.

Det første målet kommer etter et innlegg fra Toten der Lars bokser ut, dessverre står det en tidligere Kolbu spiller og header inn returen. Det andre målet kommer etter at en pasning bakfra som blir brutt av aggressive Totenspillere, vi blir her stående med for store avstander i bakre firer slik at Toten spiller seg enkelt igjennom og dermed 2-0.
Helt på tampen treffer vi med et angrep der vi spiller oss igjennom midten og ut på kant. Nygård slår et utsøkt innlegg og inne i feltet henger sindre og stanger inn reduseringen!
Her trodde undertegnede at vi nå endelig hadde våknet og håpet på å se et helt annet Kolbu gå ut igjen til 2 omg.

Vi gikk utpå bana med tro på bedring , men dette skulle dessverre vise seg og faktisk bli ganske så svart fredagskveld. Vi fortsetter å gjøre ting vanskelig , slår bort ballen , gir Toten gunstige overganger. Kolbu er ikke til å kjenne igjen fra de siste tre kampene. Hele omgangen sett bort fra noen få angrep kan sies å være noe av det dårligste vi har prestert så langt denne vinteren. Vi slipper inn tre nye enkle baklengs noe som selvsagt alt for mye. Flere av målene kommer av personlige feil og dette går mye på konsentrasjon og kommunikasjon noe som var fraværende denne kampen.

Hvis man ser bort fra Nygård og Pjus som kommer inn å gjør en fin figur, synes jeg resten er langt under normalt nivå. Vi har nå bevist de siste kampene at vi har et veldig godt toppnivå. Vi får igjen her en bekreftelse på at vi har et alt for dårlig bunnivå. For at vi skal ta steget videre må vi nå heve bunnivået slik at vi ikke får kamper som denne. Vi har i år et veldig ungt lag og det er som forventet svingninger i prestasjonene. Etter Reinsvoll -kampen svarte vi på tiltale og leverte til tider fantastisk fotball i de påfølgende kampene. Nå er det viktig å nullstille og gjøre det samme igjen. Heldigvis ble det ikke delt ut poeng denne kvelden og vi i trenerteamet skal gjøre alt vi kan for å få gutta inn på riktig spor igjen.

Vi i trenerteamet har tatt en prat denne helgen og prøvd å finne en grunn til at vi svikter kollektivt i denne kampen. Etter slike kamper er det veldig lett å få panikk og begynne å vike fra spillestilen vi har fått innarbeidet denne vinteren. Det er også veldig lett å glemme de gode prestasjonene denne vinteren. Vi skal fortsette og gjøre akkurat det samme som vi har gjort denne vinteren. En dårlig kamp/prestasjon er alltid en konsekvens av at flere ting går feil. Denne kvelden var det flere ting å sette fingeren på men nå må vi se fremover og begynne å glede oss til seriestart!