Knepent tap mot Eidsvold IF.

Vi reiser til Råholt denne lørdagen for å møte Eidsvold IF, ett nytt bekjentskap for oss. Kampen ble spilt på en vanskelig snødekket kunstgressbane. Bildene taler for seg, Men, på denne tiden av året kan det faktisk komme snø, og det gjorde det denne helgen.

Eidsvold IF.
3 2
Kolbu/KK

Målscorere:

Sindre Haugli Pedersen
Petter Tallerud Bakkelund

Vi stiller følgende lag: Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Tov M. Dyste, Emil Bakkelund Haåvard G. Myhre, Henrik Stensrud, Pål Ødemark (C), Petter T. Bakkelund, Simen Engelien, Sindre H. Pedersen og Kristian Bjørnerud.
På benk; Homayun Mohammadi, Pål J. Slåttsveen og Henrik G. Myhre(noe småskadet)

Vi får en god åpning på kampen og er trygge med ball og leverer godt offensivt, til tross for forholdene på banen. Det blir skapt en del sjanser på bevegelser vi har jobbet med på trening i det offensive spillet. Det resulterer i en scoring i første omgang med strålende angrepsspill. Defensivt er det noe å gå på i forhold til duellspillet og en mot en situasjoner.

Andre omgang åpner litt rotete, men vi styrer det meste utover omgangen. Vi har en del sjanser, men omsetter dessverre ikke disse til mål. Avslutningene blir for unøyaktige, sel om Pål Ødemark sitt langskudd blir stoppet av en god redning fra Eidsvolds keeper.

Det er mye positivt å ta med seg videre inn i treningsarbeidet når det gjelder det offensive og i tillegg ha mer fokus på defensive i de avgjørende situasjonene. Innsatsen er der fra start til slutt, og vi orker og løper mest.

Vi takker Eidsvold IF. for kampen og hyggelig atmosfære med kafe severing før kampen. Samtidig ønskes de lykke til videre i sesongen.
Takk også til alle som tok turen. Vi ser allerede frem til neste kamp mot Jevnaker søndag 17.februar kl. 16.00 på Lena.

Umar