Kolbu/KK reiser til Norway Cup 2018

Lørdag 28. juli starter verdens største fotballturnering på Ekebergsletta og Kolbu/KK er representert med sitt Jenter 13 og Gutter 14 lag.

Totalt reiser det en delegasjon på 36 spillere og ledere innover til byen, samt at vi forventer horder av skuelystne besteforeldre, foreldre, søsken og andre kolbuinger som vil sette farge på byen og Ekebergsletta.

Guttelaget har mye å revansjere etter at de reiste hjem med smultring både i poeng- og målstatistikken i fjor. Det ryktes at Aspeliens gutter terper på forsvarsspill og satser på å mure igjen bakover. Med litt magi i tillegg offensivt kan det bli svært så artig å være kolbugutt på Ekebergsletta i uka som kommer.

Jentelaget er førstereis til Norway Cup og stiller i Jenter 13 klassa med et lag bestående av spillere fra fire forskjellige års trinn. Team Storskogen har hatt en formidabel utvikling i vårsesongen, der de tre siste kampene endte med tre seiere og 20-0 i målprotokollen. Klarer jentene og se forbi alle guttene på sletta og fokusere på det sportslige kan dette gå «hur langt som helst» for jentene.

Kolbuinga sin største akilleshæl er nok banene. Vi er bortskjemte med grønne og velfriserte grasbaner, men Oslo kommune har ikke Kåre, Frode, Hans og Lars på lønningslista. Vi må derfor sannsynligvis ta til takke med harde og tørre baner der en omgang spilles i oppoverbakke og den andre i nedoverbakke.

Vi er bortskjemte med grønne og velfriserte grasbaner

For dere som ikke har anledning til å reise innover til byen, fortvil ikke. Norway Cup vil bli behørig dekket i media, TV2, VG og Amedia med blant annet OA vil sende rundt 600 kamper direkte. Blant annet sender OA Kolbu/KK G14 kampen mot Træff direkte!

Klikk her for å gå til OA sitt livesenter.

Kampoppsett og resultater finner dere her:

Gutter 14 – kamper og resultater
Jenter 13 – kamper og resultater