Kolbu/KK 2 åpnet sesongen i 5.div med brakseier

Kolbu/KK 2 vartet opp med en aldri så liten målfest i seriepremieren mot Vardal i 5.divisjon!

Vardal
2 5
Kolbu/KK2

Målscorere:

Simen Stensrud
Anders Kleiven x2
Simen Engelien x2

En tent og klar tropp på 15 stk møtte opp på Vardal Idrettspark for seriestart i 5.div i kveld. En god blanding fra A-stallen til de som ikke har trent mest med ball i vinter. Derfor var vi spente før denne kampen og håper spillerne ikke hadde like mye nerver som undertegnede.

Vardal er et av lagene som er forventet i toppen og vi hadde derfor en litt defensiv inngang til kampbildet. Vi ble enige om at vi skulle ligge trygt og godt med en firer og en femmer med lavt press. Dette gjør at Vardal får trille en del ball i bakre ledd men vi plukker fint ned de lange oppspillene som kommer og setter i gang eget spill.

Vi får også god til oppbyggende spill bakfra og trer mye ball gjennom midten. Akkurat slik vi liker å spille og skaper sjanser fra første stund. Allerede etter 6 min får vi en corner og ekstra gøy at Simen Stensrud som aldri pleier å være med på offensive cornere setter den inn i lengste på en heading.

Kampbildet fortsetter med at Vardal slår den lange opp og vi vinner og setter i gang vårt spill. Synes vi spiller tålmodig og er gode gjennom hele denne omgangen. Simen Engelien setter vårt andre etter et herlig raid der han passerer stort sett alt av Vardal spillere og putter i lengste. Anders Kleiven setter inn 3-0 etter fint kombinasjonsspill rett før pause og totalt sett en veldig bra omgang.

Noe bytter gjør at vi kommer litt mer nølende ut av startblokka i 2 omg og vi henger ikek like godt sammen med lagdelene. Allikevel er det vi som er farligst de gangene vi kommer med ordentlig ettertrykk og vi setter inn 4-0 ved nok en fin scoring av Simen E. Når Anders setter inn sitt andre ved en kontring og vi leder 5-0 så dør kampen litt for vår del.

Mye slitne kropper og noen ekstra bytter gjør at kampen blir litt rotete men gutta står virkelig opp og yter innsats. Synd at Vardal de siste 6 minuttene får to billige mål mot oss, men velger heller å se at vi totalt sett gjør en bra kamp.

Må bare berømme laginnsatsen og ikke minst en liten ekstra takk til de som stiller opp med tynt treningsgrunnlag fra 5.div gruppa!

Vi takker Vardal for kampen og ønsker lykke til videre i sesongen.

Referat,
Trond Linnerud