Kolbu/KK 2 med sterk borteseier

Eina – Kolbu/KK 2 1-4 (1-2)

steinar dystebakken

Lov og orden i midtsirkelen med Steinar Dystebakken

Kolbu/KK 2 tok sin fjerde strake seier for året mot Eina. Kolbu/KK 2 startet kampen glimrende og tok ledelsen ved einaværingen Anders Kleiven etter bare et par minutters spill og alt så ut til å gå etter planen. Men Eina er ikke kjent for å legge seg ned når det er et lokaloppgjør og takket være arbeidsinnsats og en våt og tung gressmatte som lurte selv de beste og eldste (les: Ola Bergum) tok de gradvis over og utlignet etter 13. minutter på et langskudd. Kolbu/KK 2 tok en kalkulert risiko med tre stykker i forsvar noe som fungerte dårlig de første 20-25 minuttene men etterhvert fant vi ut at ingen jobbing = ingen poeng og tok kontroll på kampen og vi tok igjen ledelsen rett før pause. Anders Kleiven ble felt av bakerste mann (noe som var et veldig, veldig, veldig rødt kort men den fargen hadde tydeligvis ikke vår noget inkonsekvente dommer med seg for dagen) og Kleiven lurte liksågodt alle sammen da han limte det påfølgende frisparket helt borte i hjørnet mens Einas keeper var opptatt med dirigere muren sin.

I andre omgang gjorde vi som vanlig og dominerte fullstendig. Steinar Dystebakken viste hvem som er sheriff på laget og vant duellkrigen på midten noe som ga oss overganger i fleng. Men takket være en god Eina-keeper og sjansesløseri fra vår side tok det imidlertid 20 minutter før Kleiven fullførte sitt hat-trick. Dette var Anders Kleivens 12. mål på fire kamper! Og noen minutter før slutt var det nok en einaværing som scorte da vår kantspiller/løpsmaskin Morten Blien punkterte kampen for godt. Gjett hvem som er konger på neste grendehus-fest på Eina!

Kolbu/KK 2’s lag: Lars Møllerhagen, Thomas Undli, Ola Bergum, Torbjørn Våga, Fabian Ringvold, Pål Jørgen Slåtsveen, Jørgen Røli, Thomas Linnerud, Ove Søreng, Olav Stenerud, Anders Kleiven, Jøran Faråsengen, Morten Blien, Steinar Dystebakken og Tobias Kristiansen

Mål: Anders Kleiven 3, Morten Blien

Kolbu/KK 2’s beste: Anders Kleiven og Ola Bergum