Kolbu/KK ønsker alle en god jul

santa-claus-1819933_1920

Julefreden begynner forhåpentligvis å sette seg i de mange hjem, og vi i Kolbu/KK ønsker alle våre medlemmer og supportere en riktig så god julefeiring og godt nyttår!

Sesongen og året 2016 ble som kjent en enorm suksess med seriemesterskap til både A-lag og B-lag. Motstanden som møter oss til neste år blir naturlig nok dermed langt tøffere, men vi gleder oss veldig til å gå i gang med arbeidet og har klokketro på at våre fantastiske supportere skal få mye å juble over. Terminlisten for 2017 er allerede på plass, og i disse dager planlegges alle treningskamper for den kommende vinteren. Oppdateringer om hvilke lag vi møter slippes litt etter litt når vi kommer inn på nyåret – følg med!

Barne- og ungdomsfotballen har også hatt et formidabelt år med haugevis av vellykkede kamper og turneringer. Det store høydepunktet med Tines Fotballskole ble igjen en morsom happening for både store og små. Til neste år satses det videre, og vi håper nok en gang på at mange ivrige og lærevillige barn og unge ønsker å ta del i den store fotballhelgen 🙂