Komfortabel seier for gutta i 5.div

Andrelaget i 5.div fikk en flott start på årets sesong med borteseier over Lunner onsdag.

Lunner FK
0 4
Kolbu/KK 2

Målscorere:

Pål Jørgen Slåtsveen
Pål Ødemark
Håvard G. Myhre
Anders Kleiven

Etter en vinter med varierende oppmøte på treninger for 5. divisjon var det klart for seriestart borte mot Lunner. Lunner på sin side åpnet serien med seier borte mot Lillehammer, så vi ventet oss en hard kamp.

Etter bare 7 minutter får Pål Jørgen en ball nær 16. og forserer fint to spillere før han kontrollerer ballen i mål. Vi forærer Lunner et par halvsjanser fordi vi holder litt for lenge på kula i bakerste ledd, Steinar viser god rutine og storspiller den flotte maikvelden. Et stødig forsvar og et hardtarbeidende midtbaneledd sørger for at førsteomgang går uten nevneverdige mye jobb for Lars Møllerhagen i mål.

Noen minutter med hvile før andre omgang utgjør en stor forskjell. Der vi synker ned i den tenkte lenestolen, har Lunner skrudd på turboen og setter presset høyt fra start. Vi skjønner ikke helt hva som treffer oss, og slutter å spille fotball. Forsvaret gjør fremdeles jobben, men nå går det høyt og langt istedenfor langs bakken som i første. Lars Ødemark og Pål Jørgen jobber mer enn resten av laget til sammen og gjør sitt til at Lunner allikevel ikke får til all verden når de vinner ballen fra oss. Det tar oss bortimot 20 minutter før vi forstår at vi må jobbe for denne seieren.

Vi skal til å gjøre noen planlagte bytter, men Pål Ø. har ikke tenkt å ta bytte før et frispark er tatt. Det gjør han lurt i, for i det 67. minutt header han en ball flott tilbake til siden keeper kommer fra, og det står 0-2. Videre gjør vi et par bytter og får litt friske ben og klare hoder som hjelper til å gjenvinne balansen i spillet, og vi får banespillet tilbake slik vi hadde det i førsteomgang.

Henrik kommer inn og gjør 0-3 i det 77. minutt og Kleiven får tilslutt åpnet målkontoen i det 85. 0-4 er en sterk sesongåpning mot en god motstander. Det er deilig å holde nullen i en slik kamp, selv om rettferdigheten ikke ville sagt noe på om Lunner hadde fått et mål.

Vi gleder oss til videre samarbeid med den strålende gjengen fra A-stallen som styrker oss 5.div-gutta!