Komfortabel seier over Flisa

Etter uavgjort mot Furnes var kun seier godt nok mot Flisa på KK-Plassen denne lørdagen. En flott innbydende regntung matte var klar, det var også “gutta i svart” Det ble en grei seier, der tavla viste 6-0 etter 90 minutter. Vi henger forsatt med om 3 plassen.

Kolbu/KK
6 0
Flisa

Målscorere:

Øystein Nygård 2
Simen Engelien 2
Thore Viste Ulstein
Sivert Tallerud Bakkelund

LAGET:

Lars Møllerhagen – Håvard Gramm Myhre, Tov Magne Dyste (Michael Kornbrekk Urrang 65.), Simen Stensrud (Øystein Nygård 76.), Emil Bakkelund, Sivert Tallerud Bakkelund (Henrik Bjerkevoll Stensrud 65.), Pål Jørgen Slåtsveen, Henrik Gramm Myhre, Thore Viste Ulstein (Lars Ødemark 81.), Sindre Haugli Pedersen (Jonatan Ottosen 76.), Simen Engelien (Lawko Ismael Ibrahim 87.)

Etter en 0-0 kamp mot Furnes, ønsket vi å slå tilbake med en seier! Flisa sto på andre banehalvdelen denne gangen, forrige møte endte med 7-0 seier til oss.

Flisa er som kjent klare for 5.div neste år, vi møtte et ungt lag med spillere som har gode ferdigheter og de har spilt jevnt med mange lag. Vi scorer allerede etter 1 min ved Sivert Tallerud Bakkelund han får en gjennombruddspasning fra Simen Engelien som han setter sikkert i mål. Vi får en kjempe åpning på kampen.

Flisa greier å riste av seg starten og klarer å spille seg ut av det høye presset, som vi ikke helt lykkes med.  Vi fortsetter å prøver å presse Flisa høyt, uten å lykkes. Etter en god start med scoring allerede etter 1 minutt, så skaper vi ikke noen store muligheter mot Flisa videre utover i 1. omg.

Flisa derimot kommer seg i gjennom til tider foran vår boks, uten å skape noe. Vi får noen dødballer i mot, men de klarer vi helt greit.

Flisa sin største mulighet kommer ca. midtveis i omgangen, men der redder Lars Møllerhagen på mesterlig vis. Nærmere kommer ikke.

Vi prøver å bryte igjennom et lavt liggende Flisa lag, uten å helt lykkes. Men etter drøyt 30 minutter spilt får Simen Engelien mulighet til å øke ledelsen for oss, og han skuffer ikke oss foran mål. Dermed står det 2-0 til oss. Flisa starter fra midtstreken etter scoringen, og vi presser Flisa høyt med engang, Simen Engelien får tak i ballen og setter tempo fremover i banen og setter inn sitt andre mål for dagen og vi går til pause med en komfortabel 3-0 ledelse.

I 2.omgangen forsetter Flisa med sitt lave press, og vi prøver gang på gang å bryte igjennom uten å lykkes. Utover i omgangen kommer vi til store muligheter, vi spiller på et tidspunkt flere pasninger i boksen til Flisa uten å få avsluttet. Keeperen til Flisa står godt i mot mulighetene vi skaper. Drøyt timen spilt spiller Simen Engelien fri Thore Ulstein som setter inn sin dagens første scoring, og vi går dermed opp til 4-0 ledelse. Vi gjør noen bytter i løpet av omgangen, blant annet Øystein Nygård på back som skulle vise seg å være meget bra innhopp.

Øystein takker for tilliten og setter inn to mål, ett på hode og ett med “høyre slegga”

Kun snaue 5 minutter ut på banen drar Øystein seg igjennom inn mot 16 meteren, og setter ballen enkelt i hjørne og vi går opp i 5-0 ledelse. Vi forsetter å angripe  Flisa, og skaper en del muligheter. Vi spiller også mye bra fotball som gjør at Flisa sitt forsvar ikke henger helt med. Men vi mangler fortsatt litt på siste 1/3 delen av banen. På overtid får vi en corner som Michael Urrang tar, der hopper Øystein Nygård høyest av alle og setter inn 6-0 for oss.

En vel gjennomført kamp fra oss, hvor vi står godt i mot bakover og i tillegg skaper en del framover. Vi er ikke helt fornøyde spillemessig men scorer tross alt 6 mål som betyr at vi nå har scoret 24 mål og sluppet inn 8 mål på de siste 6 kampene. Nå setter vi fokus inn mot neste kamp, da står Ridabu klarere til å ta imot våre gutter i svart. Vi takker supportere for god oppmøte og god stemning på tribunen.

Håper å få se mange av dere allerede neste lørdag mot Ridabu kl. 15.00 på Black River Park kunstgress.

Vi gratulerer Simen Engelien som dagens beste spiller. Han mottar ett velfortjent gavekort fra Venezia Restaurante & Pizzeria Lena

Mvh Trenerteamet Kolbu/KK