Mål fra egen banehalvdel sikret uavgjort mot Reinsvoll

Søndag var det klart for en ny kamp og nye muligheter for tre poeng i 5.div da Reinsvoll gjestet KK-plassen.

Kolbu/KK 2
1 1
Reinsvoll

Målscorere:

Fabian “egen banehalvdel” Ringvold

I garderoben før kamp var vi enig om at vi kom til å møte et av de bedre lagene i 5. div, da vi visste at Reinsvoll har flere gode spillere. Reinsvoll vinner kron og mynt og velger side som gir de god medvind i første omgang. Da dommeren blåser i fløyta til avspark skjer det noe kollektivt hos Kolbu. Det kan virke som hele laget er hypnotisert og glemmer hva fotball er da fløytesignalet går for det tar bortimot 35 minutter før vi kommer til oss selv og begynner å trille ball.

I løpet av den første drøye halvtimen burde Reinsvoll ledet med minst 3-4 mål. Vi på vår side bommer på klareringer, støttepasninger og innlegg de få gangene vi får til noe fremover. Hans vinner sine dueller på midten, men det hjelper lite når ingen ønsker å ha den i neste trekk.

Mot slutten av omgangen får vi til noe som ligner fotball, men klarer ikke å true målet til Reinsvoll nevneverdig. Alle dødballer imot i denne omgangen er dødsfarlige, og det er tilslutt på en dødball rett før pause at Reinsvoll får gå opp alene og stange ballen kontant i nota.

I pausa blir vi enige om å gå ut og vinne dueller, ta hver vår mann på dødballer imot, og prøve oss mer på venstresiden. Vi klarer å vinne flere dueller og gjør en bedre jobb på dødballer, men venstresiden ligger så å si brakk. 2 av 3 er da noe… I en rotete kamp der lite stemmer, får Fabian alt til å stemme. Reinsvolls keeper er på en god gammel bærtur og gjør en halvgod klarering langt ute på egen halvdel. Da ballen havner hos Fabian, i midtsirkelen på vår halvdel, kommer det et unisont rop fra alle som var til stede: SKYYYYYYYT! En klokkerein treff og litt medvind gjør at bærturen ender med et stort bær som må plukkes ut av eget mål. Utligningen er et faktum, 1-1!

I en rotete kamp der lite stemmer, får Fabian alt til å stemme!

Målet til Fabian rystet Reinsvoll og Kolbu tok nå over mer av spillet. Kampen bølger litt frem og tilbake før dommeren finner det for godt å blåse i fløyta uten at det scores flere mål i kampen.

Andre omgang var bedre enn første, men vi har fremdeles mye å gå på i kvalitet i alle ledd. Vi takker alle fremmøtte for god støtte på tribuna, og lover å gi dere en bedre forestilling ved neste hjemmekamp mot Søndre Land mandag 7. august etter ferien. Først venter tre bortekamper mot Vang, Ringebu-Fåvang og Dombås.

Referat av: Torbjørn Våga