Møllerhagens fantastiske enhåndsredning på overtid berget 1 poeng i “Indian summer” på Sandermoen

Rammen foran høstkampen mot Sander kunne ikke blitt bedre. Busstur med Halvegs Turbuss, 25 grader og en helt strålende gressmatte, som til og med Kåre ble våt i øya av. Men fotballen er fortsatt rund og kampen endte uavgjort. Vi er dermed sikret plass i neste års nye 4 divisjon.

Sander
1 1
Kolbu/KK

Målscorere:

Henrik G. Myhre

Laget:

Lars Møllerhagen – Håvard Gramm Myhre, Tov Magne Dyste, Simen Stensrud, Emil Bakkelund, Kristian Omdahl Bjørnerud (Jonatan Ottosen 78.), Sivert Tallerud Bakkelund (Stian Røhne Hallingstad 84.), Pål Jørgen Slåtsveen (Simen Engelien 60.), Henrik Gramm Myhre, Thore Viste Ulstein, Sindre Haugli Pedersen.

En 1.omgang preget av mye små feil og dårlige valg førte til at vi ikke fikk helt til det store i dagens kamp. Kampen starter med at vi har ballen i laget, vi prøver å angripe mot Sander som ligger tett og kompakte. Vi er ikke helt påskrudd fra start, og slurver mye med ballen. Likevel så er det vi som tar initiativet til å angripe mot Sander sitt mål, uten å skape det helt store. Sander er nære på å straffe oss på ball tapene våre, men vi står i mot å kommer oss på riktig side.

Etter 15 minutter spilt kommer Sander med flere folk fremover, vi glipper i markeringen og Sander får enkelt sette inn kampens første scoring på et innlegg. Vi kjemper oss tilbake og kun 4 minutter senere får Henrik G. Myhre til å få balanse i oppgjøret og sette ballen kontant i hjørne og da står det 1-1.

Captain Fantastic lager balanse i regnskapet

Vi kommer oss igjennom ett par ganger i omgangen, uten å slå hull i forsvaret til Sander. Begge lagene går til pause med hver sin scoring i omgangen. I pausen er vi enige om å være enda mer tydelige når vi angriper fremover.

Og det er vi også i 2.omgang, vi slipper ikke Sander i gjennom og de blir mye løpende etter ball. Vi får mange muligheter til å ta ledelsen, men mangler den siste lille «finishen» får å ta ledelsen. Vi har stort sett kontroll bakover, og skaper flere gode angrep men vi er rett og slett for dårlige i dagens kamp på siste 1/3 delen av banen. Vi gjør noen bytter for å få inn mer energi, det lykkes vi med. Men mangler fortsatt den lille presisjonen foran målet til Sander.

Vi legger også om formasjonen og velger å spille med to spisser. Men vi er dessverre for upresise i den siste pasningen, som gjør at vi ikke kommer til en avslutning. Sander står godt i mot presset fra oss, men skaper heller ikke noe selv da vi jobber på plass ved flere anledninger. På overtid får Sander en gigant mulighet til å ta ledelsen, men Lars Møllerhagen redder på en mesterlig vis som gjør at vi ikke taper denne kampen.

Enhåndsredning av Lars på overtid gjør at vi får med 1 poeng hjem

Surt for vår del å ikke ta med oss 3 poeng tilbake til Kolbu, men vi skal jobbe målrettet inn mot Eidskog kampen å slå tilbake alle mann alle. Takk til supporterene som tok turen over til Sander for å støtte våre gutter!

Vi takker også Halvegs turbuss for trygg og god kjøring.

På bussturen hadde vi en relativt dårlig “kviss” med fine premier fra Sport 1 Toresen, Europris Lena, Lena Velvære og Esso Lena. Første premien ble vunnet av Simen Engelien som fikk en velfortjens sekk fra Sport 1 Toresen.

Det ble også delt ut bestemannspris etter kampen. Denne ble gitt av Toten Gjestegård. Klar vinner denne gangen med over halvparten av stemmene ble Lars Møllerhagen. Vi gratulerer.

Les også referat fra OA Sporten med mer stoff fra 4. div.

https://www.oa.no/reinsvoll-fortsetter-a-imponere/s/5-35-959881