Munkene sendt hjem til klosteret for vinterdvale.

Sesongen 2019 er nå historie og vi endte på en sterk 3. plass. Den ble avsluttet (som vanlig) med kamp på Kolbu Stadion mot MBK Domkirkeodden. Det var en revansjsugen gjeng som ville hevne tapet fra vårkampen. Det lykkes de med til gangs og puttet hele 8 ganger.

Kolbu/KK
8 1
MBK Domkirkeodden

Målscorere:

Sindre Haugli Pedersen 3
Thore Viste Ulstein 2
Henrik G. Myhre
Sivert T. Bakkelund
Stian R. Hallingstad

Årets siste seriekamp og Munkene kom på besøk til Kolbu. Etter en fantastisk høstsesong av våre gutter, så kjempet vi om å kapre 2.plassen. Men da måtte vi vinne med en del mål og Løten måtte enten spille uavgjort mot Gran eller tape.

ampen starter med at vi har ballen mest, Domkirkeodden la seg lavt i banen og lot oss ha mye ball. Vi hadde en god plan i forkant på hvordan vi skulle angripe, og allerede etter 4 minutter så mottar Sindre Haugli Pedersen en nydelig pasning av Stian Hallingstad. Han dribler forbi og setter inn kampens første scoring. Etter en kjempe god start, så var vi ikke helt gode med ballen fremover i banen. Det ble mye dårlig pasninger fremover i banen, samtidig manglet vi litt energi og innsats på mange.

Sindre var 100% på

Men Sindre Haugli Pedersen var 100% på, og etter 20 minutter fikk han en ny mulighet og satt inn 2-0 for Kolbu/KK. Etter ca 25-30 minutter spilt fikk vi enda større tempo og presisjon på ballen, og skapte store muligheter som gjorde at vi kunne øke ledelsen.

Etter 37 minutter spilt blir Sindre spilt i gjennom nok engang, han blir felt innenfor 16 meteren. Dommeren dømmer straffe, og Sindre Haugli Pedersen tar straffen selv, og setter sitt tredje for dagen etter kun 37 minutter spilt. 3-0 Kolbu/KK! Vi fortsatte å angripe og utnyttet de rommene vi fikk på banene. Vi hadde et bedre ettertrykk når vi mistet ballen i de siste minuttene av omgangen også, og det fikk vi betalt for. Henrik Gram Myhre vinner ballen høyt i banen, spiller fri Simen Engelien på kanten, han slår til Sindre Haugli Pedersen på bakre som har mulighet til å score enda et mål, men velger å slippe ballen til Henrik Gram Myhre som får en enkel jobb å sette inn vårt fjerde mål for dagen.

Kun to minutter senere så blir Simen Engelien spilt fri på kanten, han setter fart i kjent stil fremover og legger inn til Thore Ulstein som setter inn sitt første mål for dagen. 5-0 sto det da til pause! En helt ok omgang av våre gutter, hvor vi scorer tross alt 5 mål.

2.omgangen har så vidt startet, før vi får en ny scoring. Ballen blir spilt fri på siden hvor vi har løpsvilje gutter som blir med fremover, vi får lagt den inn i boksen. Sindre Haugli Pedersen prøver seg på et nydelig mål, men keeper redder og må gi retur. Der er Thore Ulstein og setter inn returen. 6-0 Kolbu/KK. Kun 2 minutter senere spiller vi oss fri på midten, Henrik Gram Myhre fører ballen fremover som spiller fri Sivert Tallerud Bakkelund som kommer igjennom alene med keeper, gjør ingen feil og setter inn 7-0 for Kolbu/KK. Og 4 minutter senere får vi et corner, den tas av Simen Engelien som legger inn på første stolpe. Der hopper Stian Hallingstad høyest som setter inn sitt andre mål for sesongen. Vi leder 8-0!

Utover kampen så forsetter vi å skape flere muligheter, uten å øke ledelsen enda mer. Vi jobber godt defensivt i store deler av kampen, og vinner de fleste duellene ute på banen. Men i 84 minutt så “sover” vi litt, og MBK Domkirkeodden scorer sitt første mål i kampen som går via en av våre spiller og i mål. Et surt mål i mot, men vi leder tross alt 8-1. Flere scoringer ble det ikke, dommeren blåste av kampen.

Med seier over Munkene ble vi nummer 3

Vi endte opp med 8-1 seier og en 3.plass i årets sesong.

Vi vil takke MBK Domkirkeodden for kampen, vi kommer til å savne dere i 4. divisjon. Ett meget positivt bidrag til lokalfotballen.

Takk til våre fantastiske supportere for støttet gjennom hele sesongen. Dere har vært fantastiske! Også stor takk til alle sammen som har bidratt med å ordne bane, frukt og masse andre ting for våre gutter!