Nok ett spennende oppgjør mot FK. Toten endte i uavgjort

Vi gikk til pause med ledelsen 3-1 etter at Sivert T. Bakkelund scoret en suser rett før pause, men to straffer til FK. Toten gjorde at nabooppgjøret nok engang endte uavgjort 3-3

Kolbu/KK
3 3
FK. Toten

Målscorere:

Simen Engelien
Sindre H. Pedersen
Sivert T. Bakkelund

Laget:

Lars Møllerhagen – Tov Magne Dyste, Simen Stensrud, Henrik Stensrud, Emil Bakkelund – Kristian Omdahl Bjørnerud, Sivert Tallerud Bakkelund (Lars Ødemark fra 66. min), Pål Jørgen Slåtsveen (Ådne Skogsbakken fra 60. min) – Henrik Gram Myhre, Simen Engelien, Sindre Haugli Pedersen

Bilde tatt av Tommy Gullord OA

 

Lokalderby, grønn nydelige gressmatte og værforhold som er perfekt for et lokaloppgjør. Kampen starter med at Toten tar styringen fra start, de får en del dødballer som vi står godt i mot. Vi var forbedret på det Toten kom med, og sto i mot ganske lenge. Utover i kampen så kommer vi inn i den, vi står frem i duellene til stor frustrasjon hos motstanderen. Etter 27 minutter spilt får vi et frispark på ca 20-25 meter på siden, Henrik Myhre legger inn, men Toten klarer. Samme mann er på ballen som blir slått ut, legger inn på bakre til Sindre H. Pedersen, som header tilbake inn til Simen Engelien som stuper inn 1-0 scoringen! (Målet finner du i videoen under)

Toten frustrert over at de slipper inn mål og viser det ut på banen også. Og kun 6 minutter senere så plukker Sindre H. Pedersen opp en ball på motstanderen sin halvdel, og banker ballen inn i mål og vi går opp i 2-0 ledelse. 7 minutter senere får Toten tildelt et frispark, og får uttelling denne gangen og setter inn 2-1. Vi jobber på videre og kommer til noen kontringsmuligheter som vi ikke helt er presise på. Rett før pause blir Sivert spilt igjennom og drar seg fint inn mot 16 meteren, og setter ballen enkelt i hjørne. Og vi går dermed inn med 3-1 ledelse.

Sivert banker inn 2 måls ledelse rett før pause

Bilde tatt av Tommy Gullord OA

I 2.omgang så ønsker Toten og slå tilbake, vi blir løpende etter. Kun 3 minutter ut i 2.omgang får Toten tildelt et straffespark, og den setter Petter Senstad inn. Vi prøver å samle oss sammen etter den tidlige scoringen i mot, Toten pumper opp ballen i håp om å få utligningen. Vi står i mot, og får store rom til å kontre. Men ikke denne gangen er vi presise nok. Vi er tydelige rystet og henger etter de første minuttene av 2.omgang, og etter 66 minutter spilt får Toten en ny straffe. Og da står det plutselig 3-3. Vi kommer oss mer inn i kampen, og får bedre kontroll. Vi har en stor mulighet ved Simen Engelien, men keeper får fingertuppene sine på skuddet som ender opp i corner. I tillegg så har vi ett par dødballer hvor vi ikke er dyktige nok, som gjør at vi ikke får satt 4-3 scoringen.

Like før slutt sender Toten en lang ball opp i bakrom, Lars Møllerhagen kommer ut å tar ball først og deretter mann. Hoveddommer dømmer straffe, men etter en diskusjon med linjedommer så blir det dømt 5 meter. Det ender 3-3 i en spennende lokaloppgjør, vi legger inn en vanvittig innsats og alle Kolbu/KK supportere kan se mer av denne innsatsen og viljen som vi viser i denne kampen. Dette var også Ådne Skogsbakken sin siste kamp for Kolbu/KK. Vi ønsker å takke for bidraget og innsatsen han har hatt for oss, og ønsker han lykke til med studier i Bergen. Takk til supportere og de  som ordner flotte baneforhold for våre gutter. Nå fokuserer vi inn mot neste kamp mot Brumunddal 2 søndag 18.08 kl. 1500 på Kolbu.

Mvh Trenerteamet.

 

 

 

 

Les referat fra OA. Sporten her. Takker samtidig Oppland Arbeiderblad ved Tommy Gullord for fine bilder og ikke minst frammøte.  Her kan dere lese referatet fra OA.

https://www.oa.no/per-johan-54-er-ihuga-toten-fan-jeg-har-fulgt-lokalfotballen-i-arevis/s/5-35-930368?access=granted

Vi gratulerer Sindre H. Pedersen som ble kåret til vår bestemann.