Ny seier, denne gang var det Eidskog som måtte reise hjem uten poeng

På en regntung, men strøken Kolbu matte måtte våre gutter virkelig slite for poengene denne kvelden. Men, da vi først fikk hyll på byllen ble det fart i sakene.

Kolbu/KK
3 0
Eidskog

Målscorere:

Simen Engelien 2
Sindre Haugli Pedersen 1

Vi beklager kvaliteten på bildene denne gangen, men kommer sterkere tilbake

Laget:

Innbyttere: Simen StensrudÅdne SkogsbakkenHenrik Bjerkvoll Stensrud, Alle inn i løpet av kampen.

Kampen mot Eidskog startet ikke så bra for vår del. Vi kom til noen sjanser, men fikk ikke satt scoringen. I tillegg kom Eidskog på noen farlige angrep etter vi slo vekk eller mistet ballen. Vi jobbet oss godt igjennom første omgang, og styrte det meste av spillet. Men det ville seg ikke helt i 1.omgangen for vår del. Eidskog keeperen sto godt i mot de skuddene vi hadde mot han, og det virket som at det skulle bli en av de dagene hvor ingenting ville inn i mål. I pausen oppsummerer guttene veldig godt første omgangen, vi blir enige om å få opp tempoet i ballen og være tålmodige til det åpnet seg rom. Vi har flere gode muligheter i løpet av omgangen, men som første omgang så får vi ikke satt den.

Vi styrer alt i 2.omgang, og slipper veldig lite til. Kampens første scoring kommer likevel ikke før enn etter 68 minutter spilt, hvor vi har flere sjanser for å sette den i mål. Heldigvis så ender ballen opp hos Simen Engelien som setter inn kveldens første scoring på Kolbu. Deretter slipper vi skuldrene ned, og ruller opp flere gode angrep, Og får en ny scoring etter 76 minutter spilt ved Sindre Haugli Pedersen på corner fra Kristian Bjørnerud.

Sindre henger i lufta i maaaange sekunder og stanger inn 2-0.

Vi har god kontroll gjennom de siste minuttene av kampen, og har noen muligheter for å øke ledelsen. Eidskog prøver å komme seg høyere i banen uten å lykkes. De blir i tillegg straffet ved å stå høyt, etter Emil Bakkelund slår ballen i bakrom mot Simen Engelien, som setter fart mot målet til Eidskog og setter inn elegant 3-0 scoringen og sitt andre for kvelden. Det ble også sluttresultatet i kampen mot Eidskog. Og vi tar vår femte strake seier! Etter en trøblete start får vi slått hull i Eidskog laget som sto godt gjennom kampen.

Vi takker Eidskog for kampen og ønsker dem lykke til videre. Takk til supportere for støtte og god stemning utenfor banen. Vi ses lørdag 29.juni da vi møter Reinsvoll.

Umar, Trond og Jon Harald.

Gratulerer til Håvard som ble dagens beste Kolbu gutt.