Ny spiller til Kolbu/KK Fotball

Vi er meget glade for at Ådne Skogsbakken har signert for Kolbu/KK Fotball. Han har trent med oss denne uken og signerte papirene i dag. Ådne kommer fra Søndre Land, og er nylig ferdig med folkehøyskole i Bergen. Han blir en meget fin tilvekst til vår spillergruppe.

 

Ådne er en spiller vi har hatt i kikkerten ei stund. Denne uken har han trent med oss og  allerede i dag signerte han papirene, og vi håper han kan være spilleklar til seriekampen mot Furnes på Fredag. Ådne kjenner endel spillere på vårt lag fra tidligere da han gikk på Lena-Valle Videregående, så helt ny er han nok ikke for endel av spillerne våres. Han er en 1998 modell og sklir da rett i i vår fine årgang derfra. Vi i Kolbu/KK Fotball er glad for å styrke stallen vår da den er forholdsvis liten, samt at vi sliter med endel skader fortiden.

Ådne har spilt mest for Søndre Land, men har også en fartstid i Gjøvik Lyn som junior og senior. Han er er en anvendelig spiller som har bekledd de meste plassene på banen. Men, sier han trives best på midtbanen. Han ble faktisk toppscorer for Søndre Land i 2018 med 4 mål på 10 kamper.

Vi i Kolbu/KK Fotball ønsker han velkommen og masse lykke til.