paybacktime da gran ble sendt hjem over lygna med tap 6-2

Det var ett heltent hjemmelag som hadde bestemt seg for å revansjere det sure 6-1 tapet i vårkampen. Og for en revansje det ble. Gran måtte ta den tunge veien over Lygna med 6-2 i sekken. Simen Engelien og Thore Viste Ulstein var en konstant trussel mot Gran forsvaret gjennom hele kampen

Kolbu/KK
6 2
Gran IL.

Målscorere:

Thore Viste Ulsteien 2
Simen Engelien 2
Kristian Omdahl Bjørnerud
Michael Kornbrekk Urrang

Laget:

Lars Møllerhagen – Tov Magne Dyste, Emil Bakkelund, Håvard Gramm Myhre, Simen Stensrud – Henrik Gramm Myhre, Pål Unnli Slåttsveen, Sivert Tallerud Bakkelund – Sindre Haugli Pedersen, Thore Ulstein, Simen Engelien.

Innbyttere: Håvard Fredrikstad, Kristian Bjørnerud Omdahl, Henrik Bjerkvoll Stensrud, Michael Urrang, Lawko Ibrahim, Stian Hallingstad, Lars Ødemark

Etter 6-1 tap borte mot Gran i vårsesongen, så var våre gutter klare til å slå tilbake på hjemmebane. Kampen starter med at vi møter et lavt liggende Gran lag, som gjør at vi får mye tid med ballen på egen halvdel. Det gjør at vi kommer oss lengre frem på banen og får skapt noen muligheter. Gran er farlige frempå når de får brudd, og er direkte på å slå tidlig opp mot en rask spiss. Det tok 21 minutter før Håvard Myhre slår en flott pasning over til Henrik Myhre, som drar seg igjennom og legger flott inn til Simen Engelien som setter dagens første scoring.

Etter scoringen skaper vi store muligheter, uten av vi lykkes med å sette ballen i mål. Gran skaper ikke all verden, men flytter presset høyere som gjør at det bølger litt frem og tilbake. Det så lenge ut som at vi skulle gå inn til pause med 1-0 ledelse, men istedenfor får Gran slått opp mot sin toppscorer, som enkelt får dra seg igjennom og setter inn 1-1 målet. Dermed sto det 1-1 til pause.

Vi ble enige i 2.omgangen at å slå dette laget er fullt mulig, så lenge vi gjorde jobben godt defensivt og i tillegg hadde enda mer presisjon på det offensive spillet vårt. 2 minutter ut i 2.omgang får vi et frispark i en farlig posisjon, Simen Engelien tar ansvar for å ta den. Og setter den vakkert i motsatt hjørne. 2-1 til Kolbu!

Simen Engelien blir felt og tar frisparket selv. Det settes vakkert opp i motsatt hjørne

Vi strammer opp godt defensivt og slipper ikke Gran til. Gran jakter enda en utligning, men istedenfor så er Thore Ulstein sulten på mål, og drøyt 10 minutter spilt i 2.omgang setter Thore inn 3-1 scoring for Kolbu! Gran spillerne er tydelige frustrerte og jakter på scoring. Men våre gutter jobber godt og står i mot presset fra Gran. Gran flytter flere folk fremover og det skaper rom for oss på kontringer. Men dessverre så får vi ikke uttelling for det. Etter 76 minutter spilt får Gran en corner, der vinner Gran første duellen og får i tillegg tak i andre ball og setter inn 3-2 scoringen. Det med store protester fra oss da Lars Møllerhagen blir holdt i situasjonen.

Gran tenner et lite håp, men vi er sulten på flere scoringer. Kun 3 minutter senere blir Simen Engelien spilt i gjennom på høyre siden, og bruker sin fart å drar seg godt igjennom og legger inn der Kolbu spillerne står i kø. Der dukker Kristian Bjørnerud på bakre stolpe og får sette 4-2 scoringen enkelt for oss! Gran nektet å gi seg, og flytter flere folk fremover. Vi står like godt i mot og slipper til veldig få muligheter for motstanderen. Supporterne og vi på benken var ikke helt klare for å ferie seieren, men på overtid drar Simen Engelien i kjent stil fremover på banen og serverer til Thore Ulstein nok engang som setter spikeren i kista og vi leder 5-2.

Thore setter spikeren i kista

Før vi rakk å slå oss til ro og innse at dette blir nye 3 poeng så plukker Michael Urrang opp en ball på ca 20 meter, uten å bli presset. Og når man gir så mye tid til en sånn spiller, så vet vi på Kolbu at dette blir scoring. Og det ble det også, og plutselig sto det 6-2 på tavla. Det var også det siste som skjedde. Meget god kamp av våre gutter som legger inn fantastisk innsats.

Disse to herjet til tider med Gransforsvaret.

Takk til supportere og stor takk til de fantastiske personene som legger til rette for våre gutter!

Nå gjelder det å nullstille og sette fokus inn på neste kamp som allerede er om 5 dager mot Furnes borte.

Trenerteamet.

Alltid hyggelig med ros. Denne gang fra dommerteamet for god servering. Harriet og Iren står på så alle blir fornøyde. Her blir de takket av Amar Licina ,

Vi gratulerer Thore og Håvard med dagens bestemannspris.

 

Her kan dere lese referatet fra OA. Sporten.

Vi takker for flotte bilder dere sendte oss.

https://www.oa.no/thore-25-har-scoret-fire-mal-pa-to-kamper-etter-klubbskiftet-dette-var-utrolig-deilig/s/5-35-938842