Poengdeling mot Reinsvoll

Det var på forhånd ventet ett hardt og intenst oppgjør mot våre naboer fra vest på KK-Plassen. Og nyopprykket Reinsvoll beit godt i fra seg

Kolbu/KK
1 1
Reinsvoll

Målscorere:

Sindre Haugli Pedersen (P)

Laget:

Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Emil Bakkelund, Tov M. Dyste, Øystein Nygård, Kristian O. Bjørnerud, Stian R. Hallingstad, Henrik B. Stensrud, Simen Engelien, Michael K. Urrang, Sindre H. Pedersen. Benken. Petter T. Bakkelund, Lars Ødemark,  Ådne Skogsbakken, Fabian L. Ringvold

Alt lå til rette for ett spennende oppgjør mot Reinsvoll. Med sommer og sol,  over 200 tilskuere og OA-TV på plass, så måtte det bli sånn.

Lokalderbyet ble som forventet, mye duellspill og to lag som ønsket å vinne denne kampen. For vår del så var dette en dårlig første omgang, hvor vi slo for mye langt og ble løpende etter. De første 15-20 minuttene så skjønte vi at det ville bli mye duellspill og lange baller, og at vi måtte vente utover omgangen for at kampen skulle sette seg. Reinsvoll kom flere ganger farlige frempå mot oss. Og allerede etter 13 minutter går Reinsvoll opp i 1-0 ledelse etter vi ikke er helt på. Reinsvoll roer ned tempoet og spiller på sin egen halvdel etter scoringen, og tar ikke noen risiko. Vi får flyttet presset litt høyere i løpet av omgangen, og får satt Reinsvoll på prøve. De siste 15-20 minuttene er klart bedre fra vår del, vi kommer i gang med spillet som vi ønsker, og kommer til noen små muligheter. Samtidig så skaper også Reinsvoll noen muligheter før pause.

Etter hvilen så er vi mye bedre, selv om de første 10 minuttene av 2.omgang starter litt som 1.omgang, så kommer vi oss i gjennom det. Vi ruller opp flere gode angrep. Reinsvoll blir til tider spilt lave, og får lite tid med ballen. Stor forskjell fra første omgangen fra vår side. Vi kommer til noen store muligheter uten å få utlignet. Etter drøyt timen spilt, så blir Simen Engelien felt innenfor 16 meteren, og vi får tildelt straffe. Den setter Sindre H. Pedersen sikkert, og dermed sto det 1-1. Etter 1-1 så får vi ekstra energi og prøver å komme oss opp i ledelsen. Vi har flere gode angrep fremover på banen og en del dødballer som vi får store muligheter på, uten å sette scoringen. Reinsvoll skaper veldig lite i løpet av 2.omgangen, mens vi bommer på store muligheter for å sikre oss 3 poeng.

3. plass på tabell. Uavgjort ett greit resultat

Kampen ender 1-1, og ut ifra kampbilde så var dette nok fortjent. Selv om vi kunne ha fått med oss 3 poeng etter 2.omgangen. Gran avgir poeng, som gjør at vi nå ligger på 3.plass.

For mer omtale fra kampen se oa.no. Der kan dere også se hele kampen i opptak.

Gratulerer til Petter Tallerud Bakkelund som Kolbus beste denne sommerdagen.

Nå skal vi møte MBK Domkirkeodden før vi tar ferie. Takk til supportere som stiller opp nok engang, vi håper å se mange av dere på Børstad kunstgress på tirsdag kl. 20.00. Stor takk til Hans Christian Møllerhagen også som vannet banen både dagen før kamp og helt inn mot kampen, og i tillegg sørger for fine baneforhold for våre gutter. Heia Kolbu/KK.

Umar, Trond og Jon Harald