Sesongstart begynner og nærme seg, og vi gleder oss. Årets trenerteam vil bestå av Mina Sørum (hovedtrener), Ina Engelien (assistenttrener), Stein Roger Sørum (kampleder) og Dorthe Balke (oppmann).

Vi er nå oppe i ca 20 spillere på damelaget, og antallet på trening har tatt seg opp igjen. Vi gleder oss til grønt gress på Kolbu og øker til to økter i uka igjen etter treningsleir i påsken. Det er flere nye spillere siden sist, og vi har fått med oss Ragnhild Lunde, Emma Lundhaug Kleiven og Selma Kvamme fra SKREKK j15. Det er gledelig å få litt yngre jenter inn på laget som bidrar til god trøkk på trening.

Karina Finstad, Nora Røise og Karoline Holte Lundby har meldt overgang fra Gjøvik. Dette er tre sterke spillere som vi er veldig fornøyd med at vil spille for oss kommende sesong. Tina Hjarbo har også meldt overgang etter et lite opphold fra fotballen. Hedda Karlsen (Raufoss) og Mayliss Fremo (Tiller) er også to nye spillere for sesongen. 

Vi hadde årets første treningskamp i starten av mars, som endte i seier mot Vardal. Det skal spilles 3 treningskamper før sesongen er i gang, og vi håper det kommer en heiagjeng fra Kolbu til å støtte laget. Vi oppfordrer også til å ta turen til Nordre Land for vår første seriekamp!

 

Kommende treningskamper:

Vind - Kolbu KK GOBB hallen torsdag 31.mars kl. 20.00

Skreia - Kolbu KK Skreia Idrettsplass onsdag 6.april kl. 19.30

Brumunddal - Kolbu KK Sveum Idrettsplass tirsdag 19.april kl. 19.30


Første seriekamp:

Nordre Land - Kolbu KK Brovold Kunstgress fredag 29.april 19.30