Laget: Lars Møllerhagen, Tov Dyste, Stian Hallingstad, Emil Bakkelund, Pål Jørgen, Henrik Stensrud, Henrik Myhre, Håvard Myhre, Lars Ødemark, Sindre Pedersen, Sivert Bakkelund. 

Vi starter omgangen godt der vi ruller opp fine angrep og fine innleggsmuligheter der vi kunne fort ledet 3-0 etter 10-15 minutters spill. Vi får hull på bullen ved Sivert, etter en retur fra corner. Sivert hadde flere muligheter som han ikke klarte omsette i mål, får håpe det sitter til sesongstart! Etter en fin start og  høyt tempo, så spiller Vind forbi vårt første press på ypperlig vis flere ganger, der vi ikke snakker sammen i laget. Og dette utnytter Vind etter rundt 35 min der spissen setter den sikkert i hjørnet, alene med Lars M. Etter dette løfter vi oss litt igjen og får noen fine muligheter men ingen blir omskolert i mål. 1-1 til pause. 

Vi snakker godt sammen i pausa og det ser man at når vi er roligere med kula i stressede situasjoner, så løser alt seg. Vi henger mer sammen og spiller kula rundt Vind og får mange store sjanser. Lars Ø og Håvard skyter i tverrligger, samt redninger på strek og bom på ballen på 1 meter, for å nevne noe. Vi løper mye og godt i 2.omgang og Vind sliter etter 60 min og utover. De har vel et par sjanser i 2.omgang, men mål ble det ikke. 

Det ble det på kaptein, Håvard, der vi bryter når Vind er på vei fremover. Han går og går og får ikke press på seg. Da skyter gutten på 16-20 meter og setter den fint utenfor keepers rekkevidde. Etter dette fortsetter vi å kjøre og få minutter senere så scorer Tristan (14) sitt første Kolbu senior mål, bare å bøye seg  støvet og ta av seg hatten for talentet. Håvard scorer sitt andre for dagen få minutter etterpå og resultatet på kampen ble 4-1. Det kunne fort blitt mer hvis vi er bedre i motstanderens 16-meter. 

Må også legge til Erik (14) sin debut også! Fantastisk venstrebent midstopper med stor fremtid som vi har godt med nytte av i årene fremover.