Laget: Casper Coldevin, Simen Stensrud, Stian Hallingstad, Tov Dyste, Pål Jørgen, Henrik Stensrud, Håvard Myhre, Henrik Myhre, Simen Sønsteby, Sindre Pedersen, Sivert Bakkelund.

På en fantastisk KK matte tross alt regn som kom denne dagen, fikk vi besøk av Brumunddal 2. Dette var på papiret en kamp vi skulle vinne og før kampen visste vi var favoriter. Men, jobben måtte gjøres og vi måtte vinne for å holde oss med de øverste lagene på tabellen. 

Fra første avspark på ballen, så dominerer vi alt som skjer utpå der. Vi har mange fine angrep, vender spillet ofte, kommer i trange rom og finner nye, ledige rom. Dette resulterer i en tidlig ledelse ved et fint innlegg av Håvard GM til sin tvilling, Henrik GM som avslutter ett flott angrep allerede etter 5 minutter spilt. Vi fortsetter å dominere og det som stopper oss er en levende vegg som står mellom stolpene hos "dala" denne kvelden. Hadde det ikke vært for han, så hadde vi scoret tosifret. 

Utlikningen til brumunddal kommer ut av intet og er av de heldige slagene. Dala spilleren ser at keeper, casper står litt lagt ute og prøver lykken. Lykken var med dala sin side og kommer akkurat over mållinja. Men, det skulle heldigvis ikke koste oss dyrt, for etter kun 5 minutter etter utlikningen, står det 3-1 på måltavla. Tov raget høyest på en corner og Simen Sønsteby scoret på en retur. Resultatet sto til pause. 

Etter de første 45 minuttene, fortsetter vi å dominere stort, men med enda større fokus på å vende spillet enda fortere og oftere. Dette lykkes vi med, og sidebackene våres er gode med å utfordre og finne en fin balanse mellom angrep og forsvar. Vi har full kontroll og har en haug med store sjanser, men keeperspill som var hentet fra øverste hylle, hindret oss i øke ledelsen. Men, fra en ny corner så rager Håvard GM høyest og stanger ballen ned og opp i nettaket igjen og 4-1 ledelse. Kort tid etter øker Sivert til 5-1 etter fint gjennombrudd fra Andreas Berge. 

Kampen dabber litt ut etter dette. Vi cruiser inn til en ny trepoenger etter 3 uavgjort kamper på rad og henger fortsatt med i toppen. Vi er svært fornøyd med gjennomføringen av denne kampen, der vi har full kontroll og slipper Dala til lite. Vi kunne nesten ikke klart å produsere noen større sjanser heller, for det var mange av de iløpet av kampen. Men, vi takekr Brumunddal for kampen og lykke til resten av sesongen. 

For dere som ønsker å se kampen. Her ligger den.

 

Vi har ny hjemmekamp allerede på torsdag kl 20.00, når vi tar imot Engerdal. Kom på kamp og støtt oss før vi tar en liten sommerferie!