Laget: Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Stian Hallingstad, Emil Bakkelund, Pål Jørgen, Henrik Stensrud, Henrik Myhre, Håvard Myhre, Simen Sønsteby, Sindre Pedersen, Sivert Bakkelund.

Vi tok imot Engerdal på Kolbu plassen på en sen, men fin og varm sommerkveld. Vi var favoritter i denne kampen, og tar styring fra første spark på ball. Sivert scorer allerede etter 3 minutter på en fin avslutning. Vi har fullstendig kontroll og slipper ikke Engerdal til en sjanse i hele kampen. Selv om vi har mye ball, komemr vi ikke til de største sjansene, er mye halvsjanser gjennom hele kampen. 

Etter 18 minutter, dobler Håvard på et fint angrep der ballen går fort i lengderetning. Et flott innlegg fra Sindre som havner hos Håvard på bakre der han enkelt kan sende kula i en utspilt keeper. 2-0. 3-0 kommer etter en flott corner fra Henrik GM til bror, Håvard som styrer kula forbi keeper med pannebrasken. Etter dette har vi en del sjanser men omskolerer ikke disse i mål. 4-0 kommer etter ny corner som det blir mye klabb og babb som ender i selvmål. 4-0 ledelse inn til pause.

I pausepraten handler det mye om å holde nullen og ha fart på kula. Jeg syntes vi også gjør dette godt i hele andre omgang, der vi vrir ofte fra ene siden til den andre. Simen Sønsteby får endeig målet sitt denne kampen og setter inn 5-0 på litt heldig vis. Han skyter og kommer innom et Engerdal bein og da er keeper utspilt. 6-0 kommer rett etter og blir scoret av Sindre med et fint venstreskudd i det lengste hjørnet. 

Etter dette dabbes intensiteten ned noen hakk og Engerdal gutta får en del mer ball, men skaper ingenting. Vi har noen gigant sjanser ved Sivert som ikke klarer å avslutte bedre og ved Henrik GM som treffer tverrligger etter et skudd fra 20 meter. 7-0 ble scoret av Sivert etter et fint innlegg på bakre av kaptein, Håvard GM. 

Dommer blåser av kampen og 7-0 seier og nye trepoeng betyr enn tredjeplass før sommerferien. Vi takker Engerdal for kampen og takker alle de 220 publikumerne som kom for å heie gutta til tre nye poeng. Det er alltid veldig stas når det er såpass mange som kommer på kamp! God ferie!

Se kampen mot Engerdal her.