Etter at vi kom veldig skjevt ut i første kamp mot et Gjøvik/Lyn, som var mye bedre enn oss på den dagen, har vi nå gått ti kamper på rad uten tap! Vi har tatt steg for steg og blitt gradvis bedre i mange faser av spillet vårt. Vi scorer mest av alle i divisjonen og har dundret inn 42 mål på 11 kamper! Vi er stadig under utvikling av eget grunnspill, men vi har bevist at vi kan score på mange forskjellig måter. Mot etablert forsvar, dødball, kontringer, gjennombrudd og innlegg. Et variert og godt angrepsspill vil forhåpentigvis gjøre at dere kommer tilbake på kamp til høsten også.

Forvarsspillet de ti siste kampene har gitt oss ti baklengs. Dermed begynner vi å nærme oss der også. Strukturen og disiplinen defensivt har utviklet seg mye på kort tid og vi kan nå reise på bortekamp og vite at vi kan låse ned kamper, når det trengs.

Vi har feid gode lag av banen og vi har hatt gode opplevelser og vist at vi holder nivå med de beste i kamper som mot Nybergsund, HamKam og Ottestad.

Jeg som hovedtrener er så heldig å ha med meg et team som gir gutta det de trenger hver eneste økt. Stor takk til mine assistenter, Espen og Toro + Jon Harald (fysisk trener), Terje og Vidar, samt HC, Trond og Kai. Dere er enestående. Takk for at jeg får bidra!

Spillergruppa som enhet er fantastisk og jeg håper de kvesser beina og gjør egentreningen nå i sommer, da skal det bli spennende å gå inn i høstjakta.

Tusen hjertelig takk til alle som har støttet oss på kamp (spesielt de som også er der på bortekamp). De som gjorde den fantastiske begvinheten mot Vålerenga til en fest av de sjeldne. Jeg vet hvilken innsats dere gjorde for å få dette arrangementet på beina. Nok en gang: TUSEN HJERTELIG TAKK!

Sommerhilsen

Helge Andre Jøndal.