Laget: Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Stian Hallingstad, Tov Dyste, Lars Ødemark, Henrik Stensrud, Pål Jørgen, Andreas Berge, Sindre Pedersen, Simen Sønsteby, Sivert Bakkelund. 

Vi startet kampen godt og, hadde full kontroll på kampbilde. Sander la seg lavt med en 5 backslinje, men likevel så klarte vi å skape sjanser og bryte ned de. Simen Sønsteby hadde et godt skudd som keeper akkurat får fingertuppene på, Ødemark med en kanonkule som sneia stolpen og en ball som var over 1 meter inn i mål uten at vi fikk godkjent målet, prega oss de første 35 minuttene. Men etter 37 minutter ble Sivert felt og dommer dømte korrekt straffe. Den skulle han ta selv og sender keeperen den ene og ballen den andre veien og 1-0 til oss. Kort tid senere øker samme mann til 2-0 med en lang skotupp. Vi tar med oss ledelsen inn til pause. 

Vi snakker godt i pause og er enige om at vi skal holde nullen for dette laget. Det glipper dessverre etter 10 minutter ut i 2. omgang. Da er det få som tar ansvar og vi er litt "shaky" i denne perioden og men de skaper fortsatt ikke sjanser. Men etter en fint volleyskudd av jr Andreas Berge, så har vi en fin ledelse i 3-1. Denne ledelsen tar vi godt vare på og dominerer fullstendig de siste 30 minuttene. Vi har masse halvsjanser og får en del store sjanser også som kanskje burde endt opp i mål.

Sivert scorer på det han fikk av sjanser denne kampen og de siste 20 minuttene scorer han 3 nye mål og 5 mål iløpet av kampen. Han har nå 16 mål på 10 spilte kamper denne sesongen. Det ender i 6-1 seier til oss og en strålende start på høstsesongen for vår del. Høstjakta har startet. Vi takker for kampen til Sander og ønsker de lykke til videre i sesongen. 

Nå venter Fåberg på Kolbu Stadion på Søndag, da håper vi på å se DEG. Kampstart kl. 15.00.