Vi tok imot Moelven/Biri på en glimrende Kolbubane, som vanlig! Vi møtte et lag vi ønsket sterkt å revansjere oss mot fra vårens begredelige uavgjort kamp. Vi tok resolutt føringen fra start og produserer sjanser i fleng, men vi får ikke hull på byllen før i det 24.spilleminutt når Mia setter ballen rolig og kontrollert i mål. Vi får 2 scoringer til før pause. Et susende langskudd helt oppe i vinkelen fra kaptein Carro og scoring av Mina.

2.omgang dominerer vi fullstendig og Ina Rashford setter 2 mål og viser glimrende form for tiden! Mina setter 2 mål til. Elin og Tina setter fine mål etter å rolig finter ut keeper og setter ballen i tomt mål! Denne kampen hadde vi fullstendig kontroll på og vi har 17 spillere som får mye spilletid. Det er gøy å se vi har en solid tropp sånn at vi opprettholder spill og formasjoner veldig bra selv med mange forandringer. Hele laget sprudler med godt humør og innsats. Ekstra artig at unge Selma spiller en halvtime og spiller solid! Vi håper flere av våre unge jenter blir med videre. Det er viktig!

Også stor honnør og applaus til Dorthe som er som poteten! På søndag tok hun speaker jobben på strak arm og gjorde den jobben aldeles strålende! Takk!

Nå har vi cirka 14 dager frem til neste kamp borte mot Søndre Land 19. september. Vi gir gass helt inn og satser på full pott i de siste 2 kampene!

Heia Kolbu KK!

Mvh Stein Roger.