Laget: Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Stian Hallingstad, Emil Bakkelund, Lars Ødemark, Pål Jørgen, Petter Bakkelund, Håvard GM, Sindre Pedersen, Simen Sønsteby, Petter Bakkelund.

Vi møtte et heltent hjemmelag som sjokkåpner og tar ledelsen etter kun 5 minutter etter straffespark. Lars M redder straffen godt, men returen havner i beina på en som har på seg en blå trøye og dermed 1-0. Vi har mye ball i løpet av kampen men kommer ikke til så kjempe mange store muligheter, kun noen ved innlegg og gjennombrudd men ballene er ofte upresise. Vi tar over kampen fullstendig etter 20 min og prøver å bryte ned et lavtliggende hjemmelag og lykkes endelig ved kampens store spiller, Henrik GM. Han får ballen på et fint løp og fra skrått hold skyter han i lengste og 1-1. Stillingen holder seg til pause.

Vi tar en god prat i pausen og fokuserer mest på å ikke stresse, ta gode valg og være fornuftige i bakholdet vårt. Vi får umiddelbart respons fra pausepraten og igjen ved Henrik GM på skudd fra 16 meter. Han legger ballen perfekt for seg selv og dundret ballen hardt, kontant og uventet forbi keeper. Flott scoring av nr 20. Vi fortsetter å male på og Reinsvoll henger ikke med, men vi mangler de store sjansene våre. 2-2 kommer etter et frispark som blir slått inn der ingen dessverre følger mannen sin og utlikningen er et faktum. 

Etter utlikningen tror Reinsvoll at dette skal de ta, men da tok de fullstendig feil. Etter minutt 70, så er vi mye bedre enn hjemmelaget. Vi triller ballen, tar gode valg og får to kjappe scoringer ved Petter TB og Henrik GM. 2-3 scoringa kom etter litt klabb og babb der Petter reagerer kjappest og sender oss i ledelsen. Minuttet etterpå er Henrik GM på ny, alene med keeper og setter spikeren i kista med tre poeng. Etter dette fortsetter vi å produsere der vi burde ledet med flere enn bare 2 mål.

Etter 85 minutter, kommer Sindre Pedersen på et flott løp og alene med keeper chipper han flott over sisteskansen og 2-5 til Kolbu. Resultatet holder seg til fulltid og det er ekstra deilig å slå vestretotningene på Reinsvolldagene. Takk for alle som stilte opp og heiet på oss!

Nå er neste utfordring HamKam 2, da de to beste lagene i 4 divisjon møtes til dyst. Vel møtt på Briskeby den 3. Oktober kl 20.00.