Allidrett er ett gratistilbud for medlemmer i Kolbu KK. Det vil si at alle barn som er med på all idretten må melde seg inn i idrettslaget. Alle idrettslag i Norge er pålagt av Norges Idrettsforbund  å bruke godkjent elektronisk medlemsregister med sporbar betaling (Faktura sendes fra systemet)  Kolbu KK bruker Min Idrett fra Norges Idrettsforbund. Betaling av medlemskontingent kan gjøres ved innmelding.

Alle barn som er med på Allidretten deltar gratis på vinterens barneskirenn. Barneskirennene er en del av klubbens Allidrettstilbud.

Antall medlemmer er viktig for idrettsalget mange støtteordninger og sponsorer tildeler midler etter antall medlemmer – så dersom noen av dere foreldre vil melde dere inn i idrettslaget er det kjempegod støtte. Det vil ikke medføre noe ekstra dugnadskrav.

Link til innmelding: https://medlemskap.nif.no/22275

Barn som er med på Allidrett blir ikke satt opp på dugnadslister som kioskvakt og vaskedugnad. Klubben arrangsjerer høst og vårdugnad på anleggene våre og har dere lyst til å møte der er dere hjertelig velkomne vi bruker å ha det ganske hyggelig.

Kolbu KK er ett dugnadsdrevet idrettslag – det vil si at vi har ingen ansatte og all aktivitet drives på dugand og av frivillige. Klubbens styre og stell gjøres på dugnad.

Grasrotgiver Norsk Tipping

Vi har i dag 241 Grasrotgivere hos Norsk Tipping som til sammen bidro i fjor med over 170.000,- til klubben slik at vi kan kjøre 140 km med skiløyper, drifte 15 fotballag, tilby idrettsskole til de minste pluss mye annen aktivitet til glede for både store og små i bygda vår

Ønsker du at  Kolbu KK mottar din støtte via Grasrotandelen kan du sende SMS med «Grasrotandelen 975567346» til nr 60000.

Du kan  logge deg inn hos www.norsk-tipping.no eller på Norsk Tipping sin app og bytte til Kolbu KK orgnr. 975567346

Leverer du din tipping hos kommisjonær kan du be de endre din Grasrotandel til Kolbu KK orgnr. 975567346 neste gang du leverer dine spill.

Når du har gjort dette selv så hjelp gjerne andre kjente, f.eks foreldre, besteforeldre eller ei gammel tante til å gjøre det samme.

 

Metall avfall

Rydder du hjemme og har metall avfall har vi Containere både på Kolbu plassen og på KK-Plassen der vi Samler inn metallavfall. Idrettslaget får ca 1,50 øre kg for metallavfall og dette er en viktig inntektskilde for idrettslaget vårt.